Αήττητος παραμένει ο ΠΑΟΚ στη Superleague

28/11/2018 - 14:33 Τελευταία τροποποίηση στις 30/11/2018 - 14:35

@paokfc

Αποφασισμένος να συνεχίσει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα φαίνεται ο «δικέφαλος» του βορρά, καθώς μετά από 11 αγωνιστικές έχει σημειώσει μόλις μία ισοπαλία με τον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στη Superleague, με τον Ατρόμητο να ακολουθεί στη 2η και τον Ολυμπιακό στην 3η θέση και όχι μόνο βαδίζει αήττητος, αλλά  είδε ισοπαλία μόλις στην 9η αγωνιστική.

Νικητές και στα μεγάλα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, οι «ασπρόμαυροι» φαίνονται απόλυτα αποφασισμένοι για τον τίτλο. «Φρένο» στις νίκες του «δικεφάλου» έβαλε μόνον ο Ατρόμητος, καταφέρνοντας το 1-1 στο Περιστέρι. Ένας Ατρόμητος που κατάφερε να χάσει μόλις στην τελευταία αγωνιστική από τον Ολυμπιακό, καθώς μέχρι πριν μετρούσε 7 νίκες και 3 ισοπαλίες (με Ξάνθη, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ).

Ενόψει της 12ης αγωνιστικής, οι δύο κορυφαίοι της βαθμολογίας έχουν να αντιμετωπίσουν την Λαμία και τον Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα. Οι αποδόσεις στο στοίχημα της Superleague δείχνουν νικητή τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. O Ατρόμητος, μετά την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, θα αντιμετωπίσει τον μάλλον εύκολο Απόλλωνα, κρατώντας ένα βαθμό απόσταση μόνο από τον Ολυμπιακό.

Το σερί του αήττητου για τον ΠΑΟΚ είναι αξιοσημείωτο, δεδομένου ότι στην Ευρώπη οι ομάδες που διατηρούν παρόμοιο στάτους είναι οι Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Ντόρτμουντ και Σάλτσμπουργκ. Ακόμα πιο δυνατές, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Αϊντχόφεν έχουν μόνο νίκες έως τώρα στα πρωταθλήματα τους. Το να μετράς ίδιες επιδόσεις με αυτές τις ομάδες-κολοσσούς, μόνο ευτύχημα είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την ολοκλήρωση των πρώτων 11 αγωνιστικών της σεζόν, έγινε ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ έχει θέσει ισχυρά θεμέλια για την κατάκτηση του τίτλου και μένει να δούμε αν κάποια ομάδα θα κάνει δυνατό comeback για να τον κοντράρει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey