Grand Soccer Tournament 6x6 από την ΠΑΣΠ!

04/03/2019 - 17:52 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2019 - 23:23

Το πρώτο μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός για τη νέα χρονιά έρχεται από την ΠΑΣΠ Μυτιληνης!

Ετοιμαστείτε για πολύ τρέξιμο, πολλές κόντρες, πολύ γέλιο και πολλά πολλά γκόλ! Φτιάξε τη δίκη σου ομάδα, εφάρμοσε τις δικές σου τακτικές και διεκδίκησε τα πλούσια δώρα!

Έναρξη τουρνουά στις 15 Μαρτίου!

Χορηγός επικοινωνίας είναι το SportLesvos.gr. 

Το σύστημα διεξαγωγής και οι κανόνες του τουρνουά 6Χ6 είναι οι εξής:

Θα υπάρχουν όμιλοι των τεσσάρων ομάδων και θα περνάνε οι πρώτες δυο ομάδες κάθε ομίλου. Επίσης στη φάση των playoffs θα γίνουν διπλοί αγώνες και θα περνάει η ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων. Οι αγώνες διαρκούν δύο ημίχρονα των 30 λεπτών, με ανάπαυλα 5 λεπτών. Οι όποιες τυχόν αγωνιστικές καθυστερήσεις κρατούνται από τον διαιτητή και δεν ξεπερνούν τα 2 λεπτά ανά ημίχρονο.

Τα φάουλ, κόρνερ και όλα τα ελεύθερα χτυπήματα είναι έμμεσα (διπλά), εκτός του πέναλτυ. Στην εκτέλεση πέναλτυ η φάση δε συνεχίζεται. Στις εκτελέσεις «στημένων» (πλάγιο, φάουλ και κόρνερ) οι αντίπαλοι πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση μεγαλύτερη των 3 μέτρων από την μπάλα. Τα πλάγια εκτελούνται με τα πόδια μέσα σε χρόνο 7΄΄. Εάν ο χρόνος περάσει τότε αλλάζει κατοχή η μπάλα και εκτελείται από το ίδιο σημείο από την άλλη ομάδα. Κάθε ομάδα έχει από ένα time out σε κάθε αγώνα, ενός (1) λεπτού το οποίο το ζητάει από τον διαιτητή και το παίρνει όταν η μπάλα δεν είναι ενεργή (άουτ – κόρνερ – πλάγιο – φάουλ). Δεν μπορεί να το πάρει κατα την διάρκεια των τελευταίων 5 λεπτών του αγώνα.

Οι όροι συμμετοχής είναι οι εξής:

Το κόστος ανά παίκτη για τη συμμετοχή στο τουρνουά ειναι 5 ευρώ και μετά το κόστος ανά παίκτη διαμορφώνεται σε 5 ευρώ για κάθε αγώνα.

Σε κάθε αγώνα δικαιούνται να κάθονται στον πάγκο οι αναπληρωματικοί και οι παράγοντες κάθε ομάδας. Απαγορεύεται το κάπνισμα ΕΝΤΟΣ του ΓΗΠΕΔΟΥ.

Απαγορεύεται το τάκλιν. Τιμωρείται την πρώτη φορά με επίπληξη και εν συνεχεία με κάρτα.

Για να αναβληθει αγώνας πρέπει να υπάρχουν άσχημες καιρικές συνθήκες την ώρα του αγώνα. Στην περίπτωση αυτή ο αγώνας διεξάγεται την ημέρα και ώρα που θα ορισθεί από τη διεύθυνση του τουρνουά.

Οι ομάδες δηλώνουν ένα μέλος τους ως αρχηγό που θα έχει άμεση επαφή με τη διεύθυνση για κάθε θέμα που προκύπτει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey