Ελάτε να γνωρίσετε την Αεροσφαίριση!

10/03/2019 - 12:52

Η Λέσχη Αεροσφαίρισης Βορειοανατολικού Αιγαίου (Λ.Α.Β.Α.) ιδρύθηκε και εδρεύει στη Μυτιλήνη, από ένα σύνολο αεροσφαιριστών, οι περισσότεροι εκ των οποίων με πολυετή εμπειρία στο χώρο, γεμάτοι όρεξη και αγάπη για το ενδιαφέρον αυτό χόμπι.

Σκοπός της Λ.Α.Β.Α. είναι η διάδοση και η προβολή της αεροσφαίρισης, η συνεργασία με συλλόγους από όλη την Ελλάδα, αλλά και με τοπικούς φορείς. Η Λέσχη διοργανώνει και διεξαγάγει σενάρια αεροσφαίρισης, πολύπλοκα αλλά και απλά, καλώντας τους παίκτες και τις ομάδες να ξεδιπλώσουν τις στρατηγικές και ομαδικές τους ικανότητες, να οξύνουν την ευρηματικότητα, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!

Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσω του κλίματος της συναδελφικότητας και ενός πλαισίου κανόνων λειτουργίας και κώδικα τιμής, οι οποίοι έχουν θεσπιστεί και τηρούνται κατά γράμμα, προς όφελος φυσικά των μελών της Λέσχης. Η Λ.Α.Β.Α. και το Διοικητικό της Συμβούλιο παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα μέσα για τα άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν μια επαφή με το χόμπι της αεροσφαίρισης.

Ελάτε να γνωρίσετε την Αεροσφαίριση!

Επικοινωνία:

Messenger | m.me/lavaairsoft

Email | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey