Εκστρατεία καθαρισμού «let’s do it greece» με την συμμετοχή αθλητικών συλλόγων

03/04/2019 - 20:59 Τελευταία τροποποίηση στις 08/04/2019 - 20:57

Η Δημοτική Κοινότητα Μήθυμνας για άλλη μια χρονιά συμμετέχει στη μεγαλύτερη εθελοντική και ταυτόχρονη εκστρατεία καθαρισμού της χώρας «let’s do it greece» με σύνθημα της δράσης «γίνε η αλλαγή που περιμένεις». Το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας, καθώς και όλοι οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι και φορείς της κοινότητας συντονίζονται και καθαρίζουν τις παραλίες του Μολύβου, της Εφταλούς, καθώς και τον οικισμό του Βαφειού.

Το Λιμενικό ταμείο Λέσβου, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου και η Λέσχη Εφέδρων Καταδρομέων Μυτιλήνης, αναλαμβάνουν τον καθαρισμό του βυθού του λιμανιού της Μήθυμνας. Στην προσπάθεια μας αυτή, σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 7 Απριλίου στις 09:00 π.μ. με αφετηρία το δημοτικό σχολείο Μήθυμνας, έτσι ώστε να συμβάλλουμε κι εμείς στην διατήρηση και την προστασία του οικοσυστήματος του νησιού μας.

Στηρίζοντας τέτοιες πρωτοβουλίες το Λιμενικό ταμείο Λέσβου θα προμηθεύσει με τα απαραίτητα υλικά καθαρισμού τους εθελοντές. Στο τέλος της δράσης θα υπάρχει μπουφές με κεράσματα στο λιμάνι του Μολύβου. Σας περιμένουμε όλους γιατί όλοι μαζί σαν μια οικογένεια,μπορούμε καλύτερα!!!

Karekos728x90
koufelos_panagos1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey