Στην καρδιά του πάρκου!

13/06/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 08/12/2014 - 19:54

Στο κέντρο της Μυτιλήνης, λίγα μέτρα από την Προκυμαία, μέσα στη δροσιά των δέντρων του πολυσύχναστου  πάρκου Αγίας Ειρήνης, το Cafe Bar Restaurant «Πάρκο (Το)» δεν είναι ακόμα μια καφετέρια, αλλά ένας μοντέρνος χώρος εστίασης που κυριαρχεί στη ζωή της πόλης μας.
Κορυφαίος προορισμός για να απολαύσετε έναν πρωινό καφέ κάτω από τις πέργκολες, υπέροχα ροφήματα και χυμούς ή να γευτείτε μοναδικά σνακ, ελαφριά και νόστιμα συνοδευτικά πιάτα, χαλαρώνοντας με ξεχωριστές μουσικές επιλογές.
Άνετο εσωτερικά, χωρίζεται σε δύο επίπεδα, συνδυάζοντας έτσι την απλότητα με την πολυτέλεια. Παράλληλα, ο χώρος  προσφέρεται για ρομαντικά δείπνα υπό το φως των κεριών, με διάφορες επιλογές από μια εκλεκτή κουζίνα.
Στις πιο οικογενειακές ή φιλικές στιγμές, κάθε Σαββατόβραδο αποκτά ξεχωριστό νόημα, αφού η σπιτική κουζίνα με τις παραδοσιακές γεύσεις συνοδεύεται από ζωντανή μουσική.
Το ζεστό περιβάλλον του Cafe Bar Restaurant Πάρκο (Το) αποτελεί ιδανική επιλογή και για τους φίλους του αθλητισμού. Εδώ προβάλλονται  όλα τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα, σε Nova και OTE TV, ακόμα και σε προτζέκτορα...
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται από το Δεκέμβριο του 2007, προσφέροντας την ηρεμία που χρειάζονται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Μυτιλήνης, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, κυριολεκτικά στο  πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2251023810 & 6977596474

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey