Άνω - κάτω οι αποδόσεις και η... αποστολή!

04/12/2015 - 12:26 Τελευταία τροποποίηση στις 04/12/2015 - 14:01

Αίσθηση προκάλεσε χθές η αναμέτρηση της ΑΕΛΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδας. Αιτία; Η... αυξομείωση αποδόσεων στο ιντερνετικό στοίχημα, που κυριολεκτικά δεν είχε προηγούμενο!

Ο αγώνας συμπεριλήφθηκε στα κουπόνια ξένων στοιχηματικών εταιρειών, όπως και όλοι του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας, με το σετ αποδόσεων να χρήζει αρχικά φαβορί την ΑΕΛΚ σε τιμές 1,45-1,60. Όταν όμως η ομάδα της Καλλονής ανακοίνωσε την αποστολή της για το συγκεκριμένο ματς, το γεγονός πως εκτός 18άδας βρίσκονταν βασικοί ποδοσφαιριστές της όπως οι Μανούσος, Γεωργίου, Τσαμπούρης, Αναστασιάδης και Καλτσάς, σε συνδυασμό με τον τιμωρημένο Κεϊτά, η ροή των πονταρισμάτων υπέρ του Πανσερραϊκού άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης ήταν το πρωί της Πέμπτης, οι στοιχηματικές εταιρείες στο σύνολό τους να αλλάξουν το σετ αποδόσεων, με τον "1" της ΑΕΛΚ να αγγίζει σε μερικές ακόμα και το 4,00-5,00 και το "2" του Πανσερραϊκού αντίστοιχα να παίζεται ως φαβορί πια στο 1,60-1,70!

Και ενώ για αρκετές ώρες "φορτωνόταν" το "2", με αποτέλεσμα κάποιες εταιρείες ακόμα και να αποσύρουν το ματς από τα κουπόνια τους, ξαφνικά οι αποδόσεις άλλαξαν εκ νέου! Και για τους γνωρίζοντες, αυτό δεν έγινε τυχαία, αφού για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να... έπεσαν πολλά πονταρίσματα ξανά στον "1" της Καλλονής!

Ένα σχετικό παρασκήνιο που δημοσιεύει σήμερα η ιστοσελίδα "Sport24" ίσως και να δίνει πάντως μια λογική εξήγηση για ό,τι συνέβη. Κι αυτό γιατί όπως αποκαλύπτει σήμερα η ιστοσελίδα, οι Μανούσος, Γεωργίου, Τσαμπούρης, Αναστασιάδης και Καλτσάς, που είχαν μάλιστα πραγματοποιήσει κανονικό πρόγραμμα προπόνησης το πρωί της Πέμπτης, ενημερώθηκαν εσπευσμένα από τους ανθρώπους της ομάδας λίγο πριν την έναρξη του ματς, ότι όχι μόνο θα συμπεριλαμβάνονταν τελικά στην αποστολή, αλλά θα ξεκινούσαν και στο βασικό σχήμα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Sport24", στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές καταστήθηκε σαφές το μεσημέρι να μεταβούν στο ξενοδοχείο, μιας και τελικά θα έπαιζαν κόντρα στα "λιοντάρια". Προφανώς, την πληροφορία αυτή "ανέγνωσαν" μέσω των πονταρισμάτων και οι στοιχηματικές εταιρείες, αλλάζοντας ξανά το σετ αποδόσεων σε πιο... ορθολογικές τιμές στοιχηματικά πριν τη σέντρα. Οι περισσότερες πάντως προτίμησαν απλά να "κλειδώσουν" το ματς, ενώ οι υπόλοιπες είχαν αποσύρει τη δυνατότητα πονταρίσματος σε ημίχρονο/τελικό.

(Φωτογραφία: Δημήτρης Μαλλιαρός)

Δείτε έναν ενδεικτικό πίνακα... σύχγυσης από διαφορετικές αποδόσεις μεταξύ μεγάλων bookmakers γύρω από το χθεσινό αγώνα ΑΕΛΚ-Πανσερραϊκός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey