Βαριές καμπάνες από την ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου

25/11/2010 - 14:40

Πριν λίγη ώρα κοινοποιήθηκαν οι ποινές που επέβαλλε η πειθαρχική επιτροπή της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Λέσβου στους παίκτες του Αρίωνα Μυτιλήνης, που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια που έλαβαν χώρα το Σάββατο στο Κλειστό της Νεάπολης, στον αγώνα με τον Αιολικό. Μπορεί οι διαιτητές Ζαννίδης και Ζηρόπουλος να έκλεισαν άρον - άρον το Φύλλο Αγώνα στο Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο η συμπληρωματική έκθεση που κατέθεσαν στη διοργανώτιρα αρχή ήταν πραγματικός καταπέλτης για τρεις συγκεκριμένους αθλητές.

Ο Κίμων Ζαννίδης, που έγινε κι αυτός πρωταγωνιστής των επεισοδίων συγκεντρώνοντας την οργή των αγανακτισμένων παικτών του Αρίωνα Μυτιλήνης για τα σφυρίγματά του, μαζί με τον Νεκτάριο Ζηρόπουλο κάνουν λόγο στην έκθεσή τους για βιαιοπραγία του αθλητή Πέτρου Αργυρίου εις βάρος του Ζαννίδη, καθώς επίσης για το γεγονός ότι ο μεν Ορφανός κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, ο δε Οικονόμου είχε φραστικό επεισόδιο με ύβρεις εις βάρος των διαιτητών.

Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου κοινοποίησε πριν λίγη ώρα τις ποινές προς κάθε ενδιαφερόμενη πλευρά, κατακυρώνοντας όπως ήταν αναμενόμενο το ματς υπέρ του Αιολικού (ο οποίος προηγούνταν εξάλλου με 57-49, 4 λεπτά πριν το τέλος). Σε ότι αφορά τουλάχιστον τον Πέτρο Αργυρίου η ποινή είναι εξοντωτική, αφού η πειθαρχική τιμώρησε τον παίκτη του Αρίωνα με 15 αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει ότι η  φετινή χρονιά για εκείνον τέλειωσε  απότομα. Από την άλλη, ο Ορφανός τιμωρήθηκε με 6 αγωνιστικές, ενώ ο Οικονόμου με 4 αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει πως οι δύο τους θα προλάβουν το τέλος της κανονικής περιόδου και πιθανότατα θα δώσουν το παρόν στα Play Offs, εκτός και αν ο Αρίων δεν καταφέρει να μπει στην τετράδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey