Ημιτελικοί, πράξη δεύτερη!

11/05/2018 - 21:58

Έχοντας κερδίσει ήδη το πρώτο παιχνίδι, Παπάδος Γέρας και Παλλεσβιακός –οι οποίοι τερμάτισαν στις θέσεις 1 και 2 της κανονικής διάρκειας- προσδοκούν να καταφέρουν να προκριθούν στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, στη μάχη για τον τίτλο.

Εμπόδιο στα σχέδια τους θα προσπαθήσουν να σταθούν ο Αιολικός και ο Αίολος Μυτιλήνης, αντίστοιχα, διεκδικώντας τις δικές τους πιθανότητες να βρεθούν ως φιναλίστς στο ζευγάρι του τελικού. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να φέρουν τη σειρά στα ίσα, αρχικά ισοφαρίζοντας σε 1-1 και εν συνεχεία να τα παίξουν όλα για όλα στο τρίτο και καθοριστικό ματς, την προσεχή Τετάρτη. Σε κάθε περίπτωση, Παπάδος και Παλλεσβιακός έχουν το προβάδισμα απέχοντας μόλις μία νίκη από την πρόκριση στην τελική δυάδα της διοργάνωσης.

Οι δύο αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, το Σάββατο. Στις 19:00 θα ξεκινήσει ο αγώνας του Αίολου με τον Παλλεσβιακό (διατητές Μαριγλή και Λαμπρέλλης), ενώ αμέσως μετά, στις 9 το βράδυ, θα τεθούν αντιμέτωποι Αιολικός και Παπάδος Γέρας (διαιτητές Ζηρόπουλος και Χρ. Ροδίτης).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey