Επίθεση Αιολικού κατά της ΚΕΔ

12/05/2018 - 00:08

Το μπάσκετ στη Λέσβο μένει μετεξεταστέο εδώ και χρόνια, ωστόσο τίποτα δε φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει τα μελλούμενα γύρω από τη δυναμική του εντός νησιού, ειδικά όταν ολόκληρη Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας φαίνεται πως υποκύπτει σε πιέσεις ανθρώπων που ουδεμία σχέση έχουν με την ουσιαστική ανάπτυξη του αθλήματος.

Ο Αιολικός, λίγες μόνο ώρες πριν τη διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα απέναντι στον Παπάδο Γέρας, στη σειρά των ημιτελικών, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της ΚΕΔ και συγκεκριμένα τους Σαλαβό, Συκά, αλλά και Μαριγλή, καταγγέλοντας ότι κάνουν τα χατίρια του προέδρου της ομάδας της Γέρας, προκειμένου να έχουν... ήσυχο το κεφάλι τους.

Αναλυτικά: "Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την ανάλυση του πρώτου ημιτελικού αγώνα και φαίνεται ότι εκεί στο ΣΕΔΚΑΛ έχουν καλά αντανακλαστικά. Με παρωπίδες βέβαια γιατί αντί να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα του λεσβιακού μπάσκετ, το ΄΄αφεντικό΄΄ του νησιού ο κος Σαλαβός όσο και αν έχει χαρτί από την ΚΕΔ ότι δεν γίνονται εξαιρέσεις διαιτητών λόγω βούλησης μιας ομάδας, προτίμησε για δεύτερο σερί παιχνίδι να κάνει το χατίρι του προέδρου του Παπάδου Γέρας και να στείλει την προστατευόμενη του και παιδί που της παρέδωσε το δαχτυλίδι της διαιτησίας- προεδρίας, πριν λίγα χρόνια να παίξει δεύτερη σερί φορά το Παλλεσβιακός – Αίολος.

Κυρίες και κύριοι δεν βρέχει. Σας φτύνουν. Ας βγει και ας μας πει ο κος Σαλαβός αν υπάρχει χαρτί εξαίρεσης της ΄΄προέδρου΄΄ από τους αγώνες του Παπάδου Γέρας; Γιατί ο ίδιος κος Ανδριώτης, το διατυμπανίζει σαν δικιά του μεγάλη κατάκτηση και μάλιστα σε μέλη του προεδρείου μας έξω από το κλειστό γήπεδο. Απάντησε ή όχι η ΚΕΔ ότι δεν μπορεί μια ομάδα να ζητά την εξαίρεση ενός διαιτητή από παιχνίδια της; Έχει ζητήσει ή όχι τον κο. Ζηρόπουλο σαν ένα αξιόπιστο για τα παιχνίδια της Γέρας, πριν τα περσινά play off;

Σημειωτέον φέτος σε τέσσερα παιχνίδια Αιολικός – Γερά ο εν λόγω διαιτητής κος. Ζηρόπουλος θα είναι για τρίτη φορά. Αναρωτιόμαστε αν οι προτάσεις που κατά καιρούς κάνει σε επιμορφωτικά σεμινάρια στο νησί μας για πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα εννοεί και τα παραπάνω.

Επίσης λυπούμαστε που ακόμα μια φορά ο τοπικός σύνδεσμος διαιτητών αρνείται να δείξει πυγμή και σθένος ενώ κρύβεται πίσω από τυπικούρες. Κυρία Μαριγλή είστε θεσμικό όργανο και ρόλος σας δεν είναι να υπακούτε, αλλά να ασχοληθείτε με το θέμα της διαιτησίας στο νησί μας, που ένας μετά τον άλλο οι καλοί διαιτητές σταματούν.

Κύριες και κύριοι που ασχολείστε με το λεσβιακό μπάσκετ δεν πειράξαμε κανέναν. Δεν διασύραμε καμιά αδύναμη ομάδα στα πλαίσια της λεγόμενης προετοιμασίας για τα μπαράζ της Αθήνας, ενώ ακόμα ήταν Νοέμβριος. Δείξαμε σεβασμό σε κάθε θέλω παραγόντων/διαιτητών και αντιπάλων για το καλό του αθλήματος.

Όμως τα πράγματα άλλαξαν. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια σε όλες τις αδικίες- ευνοϊκές μεταχειρίσεις των άλλων απέναντι μας. Το ματς θα βιντεοσκοπηθεί και όλο θα σταλεί στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας στην Αθήνα, όπως και η παρούσα ανακοίνωση.

ΥΓ1. Συγνώμη μεγάλο λάθος μας, τους ορισμούς στο νησί τους κάνει ο πρόεδρος κος Σύκας και όχι ο κος Σαλαβός.

ΥΓ2. Μπορεί, μπορεί και όχι, να τελειώσει το πρωτάθλημα για εμάς το Σάββατο αλλά θα καταλάβετε πλέον όλοι σας ότι δεν θέλουμε να μας ευνοήσετε, αλλά η εποχή της σφαλιάρας πέρασε. Θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας και είμαστε γνωστοί όλοι μας εδώ στο νησί.

ΥΓ3. Οι εποχές ασυδοσίας πέρασαν, εσείς που κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας να ξέρετε ότι κάποιος πλέον σας βλέπει και θα είμαστε καλύτερα οργανωμένοι στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Τμήμα καλαθοσφαίρισης Αιολικού Μυτιλήνης."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey