Παραίτηση Αλμπάνη και τέλος από Παπάδο!

27/05/2018 - 10:17

Τέλος από τον Παπάδο Γέρας ο προπονητής Στρατής Αλμπάνης, ο οποίος με μία δήλωση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Αν και δεν επεξηγούνται ξεκάθαρα οι λόγοι που τον ώθησαν σε παραίτηση, το γεγονός πως προσδιορίζει την απόφασή του σχεδόν δύο μήνες πριν δημιουργεί εύκολα συνειρμούς, έστω κι αν όσα συνέβησαν τότε αφορούν άλλο άθλημα πλην του μπάσκετ. Σε κάθε περίπτωση, ο Στρατής Αλμπάνης φαίνεται πως παίρνει μια γενναία απόφαση, βάζοντας την ηθική και την αξιοπρέπεια πάνω από την προπονητική του σταδιοδρομία, απέχοντας ουσιαστικά από τα μπαράζ της Γ' Εθνικής που θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν τις «μετοχές» σε περίπτωση ανόδου.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Εδώ και σχεδόν δύο μήνες έχω πάρει την απόφαση να παραιτηθώ από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΣ Παπάδου Γέρας. Μία απόφαση για την οποία ο πρόεδρος ήταν ενήμερος και απλά περίμενα να τελειώσει το πρωτάθλημα για να μη διαταραχτούν οι ισορροπίες στην ομάδα.

Η ηθική και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπουν να είμαι πλέον προπονητής στην ομάδα, την οποία υπηρέτησα δύο φορές στην προπονητική μου σταδιοδρομία με γνώμονα πάντα το καλύτερο δυνατό, σεβόμενος πάντα από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που πρόσφερε στην ομάδα, υπηρετώντας την χωρίς να υπολογίζω κανένα προσωπικό κόστος.

Θέλω να δώσω για ακόμη μία φορά τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες μου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενός πρωταθλήματος για το οποίο προσπάθησαν πολύ όλη την σεζόν και κατάφεραν να το κατακτήσουν αήττητοι. Όπως τους έλεγα από την αρχή που ανέλαβα την ομάδα, το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και πάντα κερδίζει ο καλύτερος. Επίσης θέλω να τους ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Τέλος εύχομαι μέσα από την καρδία μου η ομάδα να επιτύχει τον στόχο που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν και να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Με εκτίμηση

Αλμπάνης Στρατής»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey