Στον Αιολικό ο Σταμούλης!

30/08/2018 - 12:11 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2018 - 12:21

Μια σπουδαία προσθήκη, που μπορεί να αλλάξει τις αγωνιστικές ισορροπίες της Α' Κατηγορίας ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου στο μπάσκετ των ανδρών, ολοκλήρωσε ο Αιολικός.

Η ομάδα της Μυτιλήνης απέκτησε τον Νίκο Σταμούλη από τον Παπάδο Γέρας, ενισχύοντας έτσι σημαντικά το ρόστερ της στη θέση «1», προσθέτοντας εμπειρία, ποιότητα, αλλά και μακρινό σουτ. 

Ο Σταμούλης επιστρέφει έτσι στην ομάδα της καρδιάς του, μετά από αρκετά χρόνια. Εκεί θα συναντήσει εκ νέου τον προπονητή Γιώργο Γκούμα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί κατά την παρουσία του στον Ποσειδώνα Καλαμάτας, όσο ήταν φοιτητής εκεί.

Ο Αιολικός δυναμώνει σημαντικά με την απόκτηση του Σταμούλη, ενώ ο έμπειρος πλέι μέικερ ανυπομονεί με δήλωσή του στο «SL» να φορέσει τη φανέλα του «ΑΙΟ»: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά στον Αιολικό μετά από τόσα χρόνια, αλλά και που θα συνεργαστώ εκ νέου με τον προπονητή Γιώργο Γκούμα. Ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας και τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να βρεθεί εκεί που πραγματικά της αξίζει, στην κορυφή. Εύχομαι στη λήξη της σεζόν να έχουμε πετύχει όλους τους στόχους μας, δίνοντας έτσι χαρά στους φιλάθλους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αιολικό για το ενδιαφέρον του, αλλά και όσους ανθρώπους βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey