Πυροδοτεί βόμβα με Γιαννούλη ο Αιολικός;

28/07/2020 - 21:11

Σε προχωρημένες επαφές με τον Γιάννη Γιαννούλη φημολογείται πως βρίσκεται ο μπασκετικός Αιολικός, θέλοντας να ταράξει τα νερά της Α' Κατηγορίας ΤΕ ΕΟΚ Λεσβου, βάζοντας πλώρη για τον τίτλο και γιατί όχι την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sportcyclades.gr, ο 44χρονος Γιαννούλης -δύο φορές κυπελλούχος Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ (1995, 1999) και πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό (2002)- φαίνεται να επιλέγει τη Μυτιλήνη αντί για τη Νάξο, ενδίδοντας στο φλερτ του Αιολικού, ο οποίος δείχνει πιο δελεαστική περίπτωση από τον Πανναξιακό, που επίσης ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη. 

Ο Γιαννούλης, με τη μακρά καριέρα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Μάλαγα, Σεβίλλη, Κίεβο, Πανιώνιο και Άρη, έπαιξε πριν δύο χρόνια ξανά στη Ναξο, φορώντας τη φανέλα του ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια», κερδίζοντας τον τίτλο και την άνοδο στη Γ' Εθνική μέσω των μπαράζ. Κάτι που, αν επαληθευτούν τα σενάρια που τον φέρνουν στη Λέσβο, θα επιχειρήσει να επαναλάβει και με τον Αιολικό.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες είναι έντονη η φημολογία ότι η διοίκηση Αντωνάκα σκοπεύει να συνδράμει αποφασιστικά στο μπασκετικό τμήμα, ώστε να διεκδικήσει μια ακόμα άνοδο, αυτή τη φορά με την «πορτοκαλί θεά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey