Επίσημα Γιαννούλης, πήρε και Καραχάλια ο Αιολικός

27/08/2020 - 21:23

Η διοίκηση του Αιολικού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του πολύπειρου Γιάννη Γιαννούλη στην μπασκετική ομάδα, ενισχύοντας το ρόστερ του με έναν παίκτη κλάσης. Παράλληλα, η ομάδα της Μυτιλήνης καλωσόρισε στην οικογένεια του συλλόγου και τον νεαρό Μυτιληνιό Δημήτρη Καραχάλια.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Ο ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Γιαννούλη.

Ο Γιάννης Γιαννούλης γεννήθηκε στο Τορόντο στις 5 Ιουνίου 1976, έχει ύψος 2.04 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ.

Ο Γιαννούλης έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό, τους Yakima SunKings και Huntsville Flight στην G-League, τον Πανιώνιο, τη Μάλαγα, το Κίεβο, τη Σεβίλλη, τον Άρη, την ΑΕΛ Λεμεσού, τη Βουλιαγμένη, τον Δούκα, τον Ηρακλή Κοζάνης, τον Αργοναύτη Καλαμαριάς, την ΜΕΝΤ, στα “Φανάρια” και πέρυσι με την Ακράτα Αχαΐας.

Ξεκινώντας από τον Φ.Ο. Καρδίτσας θα διαγράψει σπουδαία καριέρα. Το 1993 θα είναι «χρυσός» στο Ευρωμπάσκετ Παίδων. Στη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ θα κατακτήσει 2 φορές το Κύπελλο Ελλάδος (1995,1999). Και με τον Παναθηναϊκό θα φτάσει στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, κερδίζοντας την Ευρωλίγκα (2002). Τη σεζόν 2004-2005 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ουκρανίας με την Κίεβο.

Η Διοίκηση του Αιολικού, υποδέχεται με υπερηφάνεια τον Γιάννη Γιαννούλη στις τάξεις του Συλλόγου.
Μία ομάδα, ένα νησί!»

«Ο ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Καραχάλια.

Ο Δημήτρης Καραχάλιας είναι 2,00 μέτρα και η θέση που αγωνίζεται guard - playmaker. Είναι μέλος της TNBA GREECE (Team National Basketball Academy of Greece u18). Το καλοκαίρι του 2016 εκπροσώπησε την Ελλάδα σε Διεθνές Τουρνουά στην Αμερική (Cleveland). Συμμετείχε σε αγώνες της 1ης κατηγορίας μπάσκετ εφήβων και ανδρών Μυτιλήνης με τις ομάδες Αρίων και Αίολος. Το 2017 ήταν πρώτος σκόρερ σε τρίποντα και στις δύο κατηγορίες. Το 2018 αγωνίστηκε στην Αθήνα για την ομάδα του Κορωπίου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Ελλάδας και στην Εφηβική ομάδα όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα σαν πρώτος σκόρερ έχοντας ρεκόρ με 22 νίκες και μόνο 1 ήττα.
Από το 2019 βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Milwaukee για σπουδές και αγωνίζεται για τους Wolves στην κατηγορία NAIA.

Η Διοίκηση του Αιολικού, τον καλωσορίζει στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα του Συλλόγου.

Μία ομάδα, ένα νησί!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey