Ανακοίνωσε και Γιαννουζάκο ο Αιολικός!

28/08/2020 - 19:26 Τελευταία τροποποίηση στις 28/08/2020 - 19:35

Στο φουλ οι μηχανές και στον μπασκετικό Αιολικό, όπου μετά τον Γιάννη Γιαννούλη η διοίκηση ανακοίνωσε επίσημα και την απόκτηση του Γιώργου Γιαννουζάκου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «SL» από τις 16 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Μυτιλήνης ολοκλήρωσε προ ημερών και τη μεταγραφή του νεαρού Μυτιληνιού Δημήτρη Καραχάλια.

Η ανακοίνωση: 

«Ο ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Γιώργου Γιαννουζάκου.

Ο Γιώργος Γιαννουζάκος γεννήθηκε στη Κομοτηνή στις 30 Μαΐου 1975, έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ.

Την σεζόν 1993/94 θα κάνει τα πρώτα του βήματα με τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Το 1994 θα μετεγγραφεί στον Ηρακλή όπου θα μείνει μέχρι το 1999. Τα επόμενα χρόνια θα τον βρούν στην Ιταλία σε Τεργέστη και Ίμολα. Ο Γιαννουζάκος θα επιστρέψει το 2003 στον Ηρακλή και το καλοκαίρι του 2004 θα έρθει η μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό. Θα παραμείνει δύο χρόνια στον Ολυμπιακό πραγματοποιώντας μάλιστα 33 συμμετοχές σε επίπεδο Euroleague. Αργότερα θα αγωνιστεί με σειρά, σε Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, Ηρακλή, Λαμία, Ιωνικό Νικαίας, Ηρακλή Κοζάνης, Αργοναύτη Καλαμαριάς, ΑΟΚ Βέροιας και μέχρι πέρυσι με τους Αετούς Βέροιας.

Είναι ιδιαίτερη μας τιμή, να υποδεχόμαστε τον σπουδαίο αθλητή Γιώργο Γιαννουζάκο στην οικογένεια του Αιολικού.

Μία ομάδα, ένα νησί!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey