Πρωταθλητής ο Αιολικός

31/05/2022 - 19:31 Τελευταία τροποποίηση στις 31/05/2022 - 19:35

Δίκαια ο Αιολικός έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην Α κατηγορία ανδρών ξεπερνώντας το εμπόδιο του Παλλεσβιακού στους τελικούς.

Η ομάδα του Γιώργου Γκούμα σημείωσε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και στέφθηκε πρωταθλήτρια Λέσβου διεκδικώντας στα μπαράζ την άνοδο στη Γ Εθνική. Στον πρώτο αγώνα ο Αιολικός δεν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία παίρνοντας τη νίκη με σκορ 63-44, όμως το περασμένο Σάββατο στον δεύτερο τελικό ο Παλλεσβιακός κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο του οδηγώντας την αναμέτρηση στην παράταση με σκορ στην κανονική διάρκεια 64-64, χάνοντας μάλιστα στα τελευταία δευτερόλεπτα τριπλή ευκαιρία για να πετύχει το νικητήριο καλάθι. Στην παράταση ο "Αιο" ήταν πιο εύστοχος και με τελικό σκορ 79-71 έκανε το 2-0 με τους παίκτες, προπονητές, διοίκηση και τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν έξαλλα μετά τη λήξη του αγώνα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Να σημειωθεί ότι σε επίπεδο ανδρών συνολικά είναι ο δεύτερος τίτλος για τον Αιολικό καθώς τη σεζόν 1995-1996 κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Β κατηγορία και πήρε το εισιτήριο της ανόδου για την Α κατηγορία. 

Πλέον, ο Αιολικός στρέφει την προσοχή του στα μπαράζ ανόδου με τους πρωταθλητές Χίου, Κυκλάδων, Σάμου και Δωδεκανήσων που θα διεξαχθούν το διάστημα 22-26/6 στο γήπεδο Περιστερίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey