Μπάσκετ:Αθλητικός διευθυντής στον Αιολικό ο Στέφανος Μαρίνος

20/06/2023 - 13:33 Τελευταία τροποποίηση στις 20/06/2023 - 13:41

Ο Στέφανος Μαρίνος αναλαμβάνει το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή του τμήματος μπάσκετ στον Αιολικό όπως ανακοίνωσε το σωματείο.

Η ομάδα της Μυτιλήνης η οποία βρίσκεται σε φάση ανακατατάξεων μετά το υποβιβασμό της από τη Γ Εθνική, προχωρά στις πρώτες κινήσεις ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου. Ο Στέφανος Μαρίνος έχει προσφέρει για πολλά χρόνια στον σύλλογο, συνεχίζοντας και το έργο του.Αναλυτικά:

"Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Στέφανο Μαρίνο στο πόστο του Αθλητικού Διευθυντή του τμήματος μπάσκετ.

Ο Στέφανος Μαρίνος έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής του Αιολικού και στενός συνεργάτης του τμήματος μπάσκετ την τελευταία επταετία (2016-2023). Στο παρελθόν, έχει συνεργαστεί με το γυναικείο τμήμα ΓΑΣ Κομοτηνής (Α1 και Α2) καθώς και με το ανδρικό του ίδιου συλλόγου (Α2), ενώ ξεκίνησε την μπασκετική του ενασχόληση προπονητικά στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο coaching staff του Πανεπιστημίου Northern Iowa.

Έχει εμπιερία από τις αναπτυξιακές ηλικίες, αφού στο παραλθόν ήταν πρώτος προπονητής στα Κλιμάκια παίδων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Στέφανε, καλή αρχή στο νέο σου πόστο και πολλές επιτυχίες με τον Αιολικό μας!"

Karekos728x90
Elia-thalassa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey