
Απαγορεύεται η χρήση ή επαναδημοσίευσή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.
"Μπάλα στον Αέρα" 99 FM. Ακούστε Ζωντανά
Ο Παλλεσβιακός απέδειξε ξανά ότι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, κερδίζοντας εύκολα στον πρώτο τελικό τον Παπάδο και ετοιμάζεται για την στέψη.
Στον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών Λέσβου, ο Παλλεσβιακός επικράτησε 88-63, σημειώνοντας την τρίτη νίκη συνολικά. Ο «Παλλε» απέχει πλέον μια νίκη από την κατάκτηση του τίτλου και την είσοδο του στα μπαράζ ανόδου.
Στον αγώνα του Σαββάτου 5/4, το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 22-21 για τον Παλλεσβιακό, με την ομάδα του Παπάδου να είναι εύστοχη από την περιφέρεια. Στη συνέχεια μίλησε η ποιότητα του Παλλεσβιακού, ανεβάζοντας οι παίκτες του σημαντικά τη διαφορά που τη διατήρησαν μέχρι το τέλος. Ο Γιώργος Γκούμας είχε επιπλέον στη διάθεση του, τους Χαριτόπουλο και Μπρουκς, ενώ από τον Παπάδο αγωνίστηκε και ο Μητρόπουλος.
Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης τη Δευτέρα 7 Απριλίου στις 5 και μισή το απόγευμα.
Τα δεκάλεπτα:
22-21, 50-29, 64-39, 88-63
Τελική φάση
Παλλεσβιακός-Παπάδος (3-0)