Παρουσίαση ροστερ και χορηγών για τον Θησέα Παναγιούδας

19/10/2021 - 23:14 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2021 - 23:29

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία χθες το απόγευμα στο καφέ ALLEY-DOG η παρουσίαση του ροστερ και των χορηγών της γυναικείας ομάδας του Θησέα Παναγιούδας που θα εκπροσωπήσει το νησί μας ξανά στην Α2 κατηγορία.

Στην εισήγηση στης η πρόεδρος του συλλόγου Νάντια Χατζησάββα ευχαρίστησε τους χορηγούς και όλους όσους συμβάλλουν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει και φέτος η ομάδα για να εκπροσωπήσει επάξια το νησί μας. Συγκεκριμένα ανέφερε τα παρακάτω:

thiseas-parousiasi-2021-22.jpg (750×563)

"Θέλω και εγώ με την σειρά μου, να σας ευχαριστήσω, για την σημερινή σας παρουσία στην Παρουσίαση της Γυναικείας Ομάδας μας της περιόδου 2021-22, αλλά και στην προσπάθεια μας για ανάδειξη και προωθήσει του Γυναικείου Μπάσκετ στην Λέσβο.

Για τα αγωνιστικά ,θα σας μιλήσουν οι προπονητές μας. Εγώ, θα ήθελα σας επικεφαλής, μια ομάδας ανθρώπων ,που νυχθημερόν προσπαθούν να
στηρίξουν αυτό το σύλλογο, να αναφερθώ σε αυτούς που μας στήριξαν και ελπίζουμε να το κάνουν με ίδια και περισσότερη θέρμη, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα που τα προβλήματα κυρίως οικονομικά, θα μεγαλώσουν.

Ποιο συγκεκριμένα:

Τον Δήμο Μυτιλήνης, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ,καθώς και τον βουλευτή Λέσβου κ.Αθανασίου, που όλοι τους ήταν κοντά μας, και ελπίζουμε ότι τώρα, θα είναι ΑΚΟΜΑ ποιο «δυνατά», γιατί πράγματι αξίζει η προσπάθεια.
Την ναυτιλιακή εταιρεία της ATTICA GROUP , που είναι ο μεγάλος μας χορηγός και αναφέρετε μαζί με τον τίτλο της ομάδας μας. “ΑΕΣ ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ-ATTICA GROUP”.

Την οικογένεια ΤΡΥΦΩΝΑ, που όλα αυτά τα χρόνια είναι ΔΙΠΛΑ μας. Την εταιρεία catering ΕΛΑΙΤΙΣ, το τυπογραφείο ΔΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ, και τον κ. Καραμπάση Ιωάννη , και το Καφέ ALLEY-DOG, που μας φιλοξενεί απόψε. Tην εταιρεία AEGEAN FOOD, και to Kαφε ΜΙΚΕL στην Μυτιλήνη, που θα διαφημιστούν στο υλικό του συλλόγου μας. Kαι φυσικά σε όλους τους επιχειρηματίες που θα διαφημίσουν τα προϊόντα τους στο γήπεδο της Νεαπόλεως.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω στον πατήρ Φειδοπουλο Γεώργιο, που από την Αθήνα ,βοηθάει ποικιλοτρόπως το σύλλογο. Για όσους προμηθεύτηκαν ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ περιόδου 2021-22, να τους πληροφορήσω, ότι σύμφωνα με το υπάρχον Υγειονομικό Πρωτόκολλο, πρέπει να  είναι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες ,για να εισέρχονται στο γήπεδο.

Τελειώνοντας, καλώ όλους τους επιχειρηματίες της Λέσβου, να ανταποκριθούν στην επαφή που θα κάνουν μαζί τους τα μέλη του Δ.Σ. τις επόμενες μέρες , ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια μας, με όποιο τρόπο μπορούν. Εύχομαι Υγεία σε όλους, στο προπονητικό team ,που υπερβάλλει εαυτόν, για την εκπλήρωση των στόχων του συλλόγου, αλλά και στα κορίτσια μας, να εκπληρώσουν τους στόχους τους ,που ταυτόχρονα είναι και δικοί  μας. Καλή αγωνιστική σεζόν.

Το ροστερ της σεζόν 2021-22.

Οι μεταγραφές:

1. ΝΑΚΗ ΑΝΝΑ από τον Α.Σ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2. ΣΑΙΤΑΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ από την ΔΑΦΝΗ Αττικής
3. ΨΗΜΜΙΤΗ ΜΑΝΟΥΕΛΑ από τον ΑΙΟΛΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
4. ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΙΜΩΝΗ από την ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΜΟΛΥΒΟΥ

Στην ομάδα θα εξακολουθήσουν να αγωνίζονται:


1.ΤΑΜΠΑΚΟΥ ΤΖΩΑΝΑ
2.ΚΟΥΣΗ ΕΛΕΝΑ
3.ΑΛΑΣΧΚΑΡ ΤΑΙΜΑ
4.ΔΗΜΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
5.ΚΑΡΑΚΛΑ ΡΟΔΟΥΛΑ
6.ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ
7.ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ
8.ΤΣΙΜΟΥΡΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
9.ΠΑΥΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
10.ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΑΝΘΗ
11 ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΑΝΑ
12.ΚΡΙΤΣΕΠΗ ΝΑΓΙΑ


Επίσης μαζί με την Γυναικεία Ομάδα ,προπονούνται


1.Τρακέλλη Χριστίνα
2.Καμινή ευτυχία
3.Ξένου Αγγελίνα
4.Κουγιουμτζή Θεοδώρα
5.Κότσι Ντανιέλα
6.Κοτζαγιώργη-Μεραι βασιλική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey