Δεν τα κατάφερε ο Θησέας

28/11/2021 - 19:35 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2021 - 20:17

Σε έναν αγώνα που ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια, ο Θησέας δεν κατάφερε να πάρει κάτι κόντρα στον Πανιώνιο και με αυτή την ήττα έμεινε τελευταίος στην βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α2.

Η ομάδα του Στρατή Αλμπάνη έφτασε να προηγείται μέχρι και πέντε πόντους σε ένα παιχνίδι που έκανε ντεμπούτο η Κουγιουμτζή από τις κορασίδες, όμως σε όλο το 4ο δεκάλεπτο αναγκάστηκε να παίξει χωρίς την Κούση, η οποία τραυματίστηκε στο πόδι και σε συνδυασμό με τις λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών, γνώρισε άλλη μια ήττα 52-41 και τον Πανιώνιο να παίρνει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Η αθλήτρια του Θησέα θα υποβληθεί αύριο σε περαιτέρω εξετάσεις για να εκτιμηθεί το μέγεθος του τραυματισμού. 

Έπειτα από επικοινωνία του προπονητή του Θησέα Στρατή Αλμπάνη με το "SL", εκφράζει για άλλη μια φορά την δυσαρέσκεια του για την διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι χαρακτηρίζοντας τη προκλητική, με ευθύνη σε μεγάλο βαθμό για το την διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Αναλυτικά:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, είχαν εμφάνιση αντάξια του παιχνιδιού με την Χίο αλλά δυστυχώς σήμερα εκτός από την ομάδα του Πανιώνιου είχαμε να αντιμετωπίσουμε και 2 διαιτητές οι οποίοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά να μην μας επιτρέψουν να διεκδικήσουμε την νίκη μέχρι τέλους! Στο ένα γήπεδο σφύριζαν ακόμα και την ανάσα και στο άλλο μισό ψάχνανε την σφυρίχτρα τους. Προκλητικοί από την αρχή μέχρι το τέλος, λυπάμαι πραγματικά πολύ.Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Πανιώνιου για την άψογη φιλοξενία".

Το φύλλο αγώνα:

Πανιώνιος ΓΣΣ – Θησέας Παναγιούδας 52-41

Διαιτητές: Πετράκης, Καρατσιώτης

Δεκάλεπτα : 12-10, 24-20, 32-33, 52-41

Πανιώνιος ( Παπαζαφειρόπουλος ) : Κριτσιδήμα 14(1), Πλωτά 8, Καμπισιούλη , Κλντζιάν 12 , Μπιλλή 4, Παπακωνσταντίνου , Ανδρονικίδου 7(1), Γερακάρη , Μυστικού 3(1), Μαχλά 4, Παντοπούλου, Ισαακίδη

Θησέας (Αλμπάνης): Ξένου, Κουγιουμτζή, Κωστάκη 6, Κούση, Δήμου 14, Στυλιανίδου, Αλασχκάρ 10, Σαϊτάνη 1, Ταμπάκου 10.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey