“BOGRINHO” Camp στην Ικαρία και με Αλμπάνη!

02/07/2019 - 12:01

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το “BOGRINHO” Camp της Ικαρίας είναι γεγονός. Ο Στέργιος Μυτιληνού και το επιτελείο του νεοσύστατου συλλόγου «Πράμνος» μετουσιώνουν την αγάπη τους για το μπάσκετ σε πράξη, διοργανώνοντας για 4η συνεχόμενη χρονιά το μπασκετικό καμπ που έγινε πλέον θεσμός στην όμορφη Ικαρία.

Υπεύθυνος προπονητής θα είναι ο Βασίλης Γεραγωτέλλης, βοηθός προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ και γυμναστής, ο Ανδρέας Γκατζούλης του Ολυμπιακού, οι οποίοι μαζί με άλλους 10 καταξιωμένους προπονητές θα διδάξουν στα 100 και πλέον παιδιά από όλη την Ελλάδα τα μυστικά του αθλήματος.

Φυσικά δέν θα μπορούσε να λείπει ο Γιώργος Μπόγρης, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί άρρηκτα με το camp, ενώ θα υπάρχουν επίσης ως καλεσμένοι ηχηρά ονόματα του χώρου, όπως ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Βαγγέλης Μάντζαρης από τον Ολυμπιακό, ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναικού Γιώργος Γκαγκαλούδης, ο κορυφαίος Έλληνας μαραθωνοδρώμος Χριστόφορος Μερούσης και ένας ακόμα αθλητής-έκπληξη, ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Παρών φυσικά και ο Μυτιληνιός προπονητής Στρατής Αλμπάνης, που συνδέεται με μακροχρόνια φιλία με τον Στέργιο Μυτιληνού. Μιλώντας στο «SL», ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Θησέα Παναγιούδας τα δύο τελευταία χρόνια, επεσήμανε:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα που θα καταφέρω φέτος να παραβρεθώ και να βοηθήσω τον φίλο μου Στέργο σε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνει στην αγαπημένη μου Ικαρία, διότι γνωρίζω οτι είναι μία προσπάθεια που ξεκίνησε απο εκείνον και τον κ. Δημοσθένη Κουλουμπή, την οποία  ενίσχυσε με την παρουσία του ο Γιώργος Μπόγρης, έχοντας ως μόνο γνώμονα την αγάπη τους για τα παιδιά της Ικαρίας και την ανάπτυξη του αθλήματος μας.

Ήμουν και πρίν δύο χρόνια στο camp και το έζησα από πρώτο χέρι. Μετά ήρθε η κόρη μου και δέν μπορούσα να βρίσκομαι εκεί, οπότε με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση φέτος. Είναι ένα camp που δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από άλλα αντίστοιχα μεγάλων πόλεων. Αντίθετα πιστεύω η χαρά, η αγάπη και οι εμπειρίες που εισπράττουν τα παιδιά δεν έχουν προηγούμενο.

Θεωρώ πως αυτό το camp πρέπει να το αγκαλιάσουν οι τοπικοί άρχοντες και να πείσουμε τον Στέργο να το πάμε σε όλο το Βόρειο Αιγαίο.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους συμμετέχοντες του camp εκτός Ικαρίας οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει προνομιακές τιμές σε διαμονή και σίτιση. 

Για περισότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 6977165469.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey