Με εκπλήξεις το 7ο «Πράμνος Camp-Βogrinho»

06/07/2022 - 20:04 Τελευταία τροποποίηση στις 07/07/2022 - 07:06

Ο Πράμνος Ικαρίας και ο Γιώργος Μπόγρης θα διοργανώσουν το 7ο Pramnos Basketball Camp 2022 Bogrinho στις 21-22 και 23 Ιουλίου 2022, στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Πρωταρχικός στόχος για άλλη μια χρονιά θα είναι η σωστή εκμάθηση των βασικών του basket μέσω των προπονήσεων και των άλλων δραστηριοτήτων. Κύρια επιδίωξη είναι αυτό να γίνεται με διασκεδαστικό τρόπο που αρμόζει στην ηλικία των παιδιών κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Όλοι οι προπονητές του camp είναι πτυχιούχοι και έχουν επιλεχθεί για να διαπαιδαγωγήσουν με τις σωστές αρχές τους αθλητές.

Η επαφή και η γνωριμία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου της καλαθοσφαίρισης συμπληρώνει την όμορφη θερινή εμπειρία. Φέτος θα συμμετέχει ο έμπειρος προπονητής Δημήτρης Πρίφτης, η κορυφαία Χιώτισσα διαιτητής Βάσω Τσαρούχα και διεθνής αθλητής έκπληξη. Φυσικά για άλλη μια χρονιά και ο μοναδικός Γιώργος Μπόγρης αλλά και ο Μυτιληνιός προπονητής Στρατής Αλμπάνης που θα δώσει το παρών για πέμπτη χρονιά.

Κάθε χρόνο γίνεται προσπάθεια για την αναβάθμιση του camp και τον τρόπο της προπόνησης και της λειτουργίας του camp προς όφελος των συμμετεχόντων. Γι’ αυτό φέτος έχει τεθεί επιπρόσθετα στόχος, που είναι η εξειδικευμένη και λεπτομερής προπόνηση στα μεγαλύτερα παιδιά με μια σειρά από ασκήσεις που θα γίνουν από επαγγελματίες προπονητές και γυμναστές υψηλού επιπέδου.

Καθημερινά η προπόνηση θα διεξάγεται από τον προπονητή του Παναθηναικού Γιώργο Βόβορα και τον πρώην βοηθό της Maccabi Tel Aviv και του Ολυμπιακού Βασίλη Γεραγωτέλλη. Υπεύθυνος για την εκγύμναση των παικτών θα είναι ο γυμναστής της ΑΕΚ BC Στράτος Τσαμπής. Ενότητες για σωστή διατροφή, θέματα αθλητικής ψυχολογίας, παρουσίαση video για την διδασκαλία των τεχνικών δεξιοτήτων και πρακτικές εκμάθησης πρώτων βοηθειών ολοκληρώνουν το πρόγραμμα των προπονήσεων. Αγώνες 3on3 και διαγωνιστικά παιχνίδια με πολλά δώρα και έπαθλα θα δοθούν στα παιδιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey