Καραμβάλης στον πάγκο, επιστροφή Ψημίτη σε Παπάδο

04/09/2020 - 16:29

Με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής να φέρνει τον Παπάδο Γέρας αντιμέτωπο με τον ΦΟ Βροντάδου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, ο εκπρόσωπος της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου στην κατηγορία υλοποιεί το σχεδιασμό του ενόψει της πρεμιέρας, στις 18 Οκτωβρίου.

Ο Παπάδος Γέρας θα πορευτεί με τον Γιώργο Καραμβάλη στην τεχνική ηγεσία, επιστρέφοντας στη Γ' Εθνική μετά από αρκετά χρόνια. Οι δύο πλευρές είχαν συνυπάρξει στην ίδια κατηγορία και τη σεζόν 2012-13, με επιτυχία.

Στα μεταγραφικά, η σημαντικότερη προσθήκη στο ρόστερ είναι ο Μάρκος Ψημίτης, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Α2 με Οίακα Ναυπλίου και Δάφνη Δαφνίου. Ο απόφοιτος του Saint Louis, που αγωνίστηκε για μια διετία με τους Billikens στο NCAA, επιστρέφει στη γενέτειρα του για να υπηρετήσει παράλληλα και τη στρατιωτική του θητεία.

Επίσης στο ρόστερ εντάχθηκαν οι Μυτιληνιοί Γιώργος Καμινέλλης (24χρ., γκαρντ), Γιώργος Πάσκος (29χρ., γκαρντ), Κώστας Κοσμάς (29χρ., γκαρντ), ενώ αποκτήθηκε ακόμη ο 18χρονος φόργουορντ Αλέξανδρος Ύμερι, από τον Τρίτωνα, που με ύψος 2,08μ αναμένεται σίγουρα να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του Παπάδου στο φετινό πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey