Νικολακόπουλος, Παουλεάνου και Κομνηνός στον Αιολικό

17/08/2022 - 10:55

Τις πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Αιολικός για τη νέα σεζόν που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Γ Εθνική.

Η διοικούσα επιτροπή έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου με την καλύτερη δυνατή παρουσία στο πρωτάθλημα, συμφώνησε με τον 28χρόνο guard Παναγιώτη Νικολακόπουλο, ο οποίος διαθέτει πλούσιο βιογραφικό από ανώτερες κατηγορίες, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Basket League. Μάλιστα ο Νικολακόπουλος θα αγωνιστεί για πρώτη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αιολικού έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό (2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2013), ΑΟ Παγκρατίου, Ηλυσιακό, Λαύριο, Πανιώνιο, Πανελευσινιακό, Τρίτων, Πανερυθραϊκό, Νεανική Εστία Μεγαρίδας.

paouelanou-aio-2022.jpg (819×1024)

Επίσης, στον Αιολικό θα αγωνίζεται ο 25χρόνος guard Πάρις Παουλεάνου με συνεχόμενες συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες. Ο Παουλεάνου ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης  (2 Πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης και πρώτη και τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα), ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στον ΑΟΚ Αιγινιακός, ΠΣ Ευκαρπίας, Ιωνικός Διαβατών, ΑΟ Καλαμπάκας, ΦΟ Αριδαίας, Μαντολίδης, Ικαροι Γιαννιτσών.

komninos-aiolikos-2022.jpg (819×1024)

Ακόμη, ο Βασίλης Κομνηνός από τον Παλλεσβιακό θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Αιολικού, Τέλος, ο Γιάννης Καραδόπουλος ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο με επόμενο σταθμό τον Άρη Θήβας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey