Για την πρώτη νίκη ο Αιολικός

21/10/2022 - 11:28 Τελευταία τροποποίηση στις 21/10/2022 - 13:11

Την πρώτη νίκη θα επιδιώξει να κατακτήσει ο Αιολικός αύριο Σάββατο 22/10 στις 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης με αντίπαλο τη Νίκη Αμαρουσίου.

Για την τρίτη αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής μπάσκετ, οι "κυανόλευκοι" μπροστά στο κόσμο τους που αναμένεται να δώσει ξανά βροντερό παρών, θέλουν να κατακτήσουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα κόντρα σε ένα "δεμένο" σύνολο, με παίκτες που αγωνίζονται πολλά χρόνια μαζί και θα παρουσιαστεί στο γήπεδο πλήρης. Η φιλοξενούμενη ομάδα μετράει μια νίκη κόντρα στην ομάδα της Καλύμνου και μια ήττα στην πρεμιέρα στη Χίο από τον ΦΟ Βροντάδου.

Από την άλλη πλευρά, ο Αιολικός επίσης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θέλει να ανατρέψει το κακό ξεκίνημα που θα του δώσει βαθιά ανάσα και καλή ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια. Μετά τις δύο ήττες τις δύο πρώτες αγωνιστικές που ήρθαν με πανομοιότυπο τρόπο, ο Αιολικός θα πρέπει να μην επιτρέψει το εύκολο καλάθι στον αντίπαλο ειδικά από την περιφέρεια που θα του δώσει ξανά μεγάλο προβάδισμα και σίγουρα θα πρέπει να περιορίσει τα ατομικά λάθη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε Live streaming από την Aio1Media και τo insports.gr.

3η αγωνιστική, 23/10, 17:00

Αιολικός-Νίκη Αμαρουσίου, 22/10, 17:30

Ένωση Αττ. Καλύμνου – Φοίνικας Πειραιά, 16:00

Ποσειδών Ν. Ψυχικού – Αργοναύτης 

Πικέρμι – Ίκαρος Καλλιθέας

ΦΟ Βροντάδου – Δάφνη

Ελευθερία Μοσχάτου – Μανδραϊκός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey