Επιτακτική ανάγκη η νίκη για τον Αιολικό

18/11/2022 - 10:44 Τελευταία τροποποίηση στις 18/11/2022 - 12:23

Τη νεοφώτιστη ομάδα της Καλύμνου αντιμετωπίζει ο Αιολικός την Κυριακή το πρωί στις 11:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί πρωινή ώρα έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η αντίπαλη ομάδα είναι κομβικής σημασίας, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους Μυτιληνιούς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο. Ο Αιολικός με καλή ψυχολογία θέλει να σπάσει το ρόδι και με τη βοήθεια του κόσμου για άλλη μια φορά να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στο τέλος της χρονιάς.

Η Ένωση Αττάλου διαθέτει ανταγωνιστικό ροστερ, με παίκτες που έχουν περάσει από τις μεγάλες κατηγορίες και καριέρα στο εξωτερικό, όπως ο Σιγκούνας και ο 24χρονος Βόσνιος Έλνταρ Ζούλσιτς και σίγουρα θα παλέψει για το ροζ φύλλο αγώνα που θα της δώσει πλεονέκτημα, αφού έχει νικήσει και τον Φοίνικα Πειραιά.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ξανά στα μπαράζ ανόδου για τη Γ Εθνική με την ομάδα της Καλύμνου να κερδίζει με σκορ 49-56.

7η αγωνιστική, 20/11, 17:00

Αιολικός-Ένωση Αττάλου, 11:30

Πικέρμι-ΦΟΒ,15:30

Ελευθερία Μοσχάτου-Ίκαρος Καλλιθέας

Μανδραϊκός-Φοίνικας

Ποσειδών Ν. Ψυχικού-Δάφνη

Αργοναύτης-Νίκη Αμαρουσίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey