Αιολικός: Εκτός τόπου και χρόνου ο Παπαδόπουλος

15/01/2023 - 22:37

Έντονα παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας εκφράζει ο Αιολικός και ιδιαίτερα με τις αποφάσεις του δεύτερου διαιτητή Παπαδόπουλου, αναφέροντας στην ανακοίνωση του ότι ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Αγαπητοί κύριοι, σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας κωμωδίας, κακοπαιγμένης. Εμείς σαν νεοφώτιστοι και μάλιστα νησιώτες, δίνουμε τον δικό μας αγώνα κάθε Κυριακή μη έχοντας δώσει το παραμικρό δικαίωμα από την φιλοξενία μας έως την συμπεριφορά μας, μάλλον εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Όμως σήμερα, ο Β διαιτητής κ. Παπαδόπουλος μας αναγκάζει να #παραβούμε# τους κανόνες μας . Ένας διαιτητής, εκτός τόπου και χρόνου, προκλητικός μη έχοντας γνώση των βασικών κανονισμών και δημιουργώντας ένταση με τις αποφάσεις του. Υπάρχει βίντεο και είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Αποδεχόμαστε τα προβλήματα της κατηγορίας χωρίς να σημαίνει πως δεν τα καταδικάζουμε. Ζητάμε ισονομία και όχι ο κάθε κακοπροαίρετος να έρχεται εδώ και επειδή δεν ήμαστε στο κέντρο να έχει την εντύπωση πως μπορεί να κάνει ότι επιθυμεί και να μπαίνει κάθε Κυριακή στο γήπεδο βάζοντας σε κίνδυνο το άθλημα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ίκαρου, για την νίκη της και καλή συνέχεια. Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μας και τέτοιου είδους άνθρωποι μας ενώνουν ακόμη πιο πολύ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey