Στέφανος Βαλιώτης o Mr. triple-double

22/03/2023 - 12:16

Για το 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Αιολικός απέδρασε με ένα σημαντικό διπλό από την έδρα του Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού με 85-79 φτάνοντας συνολικά στη ένατη νίκη του φέτος.

Το διπλό όμως αυτό είχε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Στέφανου Βαλιώτη. 0 22χρονος forward έκανε ένα απίστευτο triple-double στην αναμέτρηση της Κυριακής χαρίζοντας ουσιαστικά με την εντυπωσιακή εμφανίση του σε άμυνα και επίθεση τη νίκη στην ομάδα του. Συγκεκριμένα, σκόραρε 14 πόντους, μάζεψε 21 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως από τη στιγμή που μετακόμισε από το Δίωνα στην ομάδα της Μυτιλήνης έχει συμβάλλει τα μέγιστα προκειμένου όχι μόνο αλλάξει άρδην η χρονιά για την ομάδα αλλά και να ελπίζει για τη παραμονή. Πλέον ο Αιολικός μετρά 9 νίκες και 12 ήττες, βρίσκεται στη 7η θέση και θα παλέψει μέσω της διαδικασίας των playouts να παραμείνει στη κατηγορία.

Ο Βαλιώτης καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έχει κάνει το step up στον Αιολικό, αποτελεί σημαντικό πόλο στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας ενώ με τα νούμερα του είναι φανερό πως αποτελεί σημαντική μονάδα στο τομέα των ριμπάουντ.

basketblog.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey