Ο Αιολικός "κάρφωσε" τη Νίκη Αμαρουσίου

21/04/2023 - 23:00 Τελευταία τροποποίηση στις 21/04/2023 - 23:18

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση ο Αιολικός αναφέρεται στις συνθήκες κάτω από τις οποίες είναι αναγκασμένος να αγωνιστεί στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς κόντρα στη Νίκη Αμαρουσίου που δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα για αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα, χωρίς να αφήνει ασχολίαστο και το παρασκήνιο από τις ομάδες των Αθηνών, οι οποίες ουσιαστικά διάλεξαν αντιπάλους.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος της Λέσβου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως το αίτημα αναβολής του αγώνα δεν έγινε δεκτό από την αντίπαλη ομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν αποδεδειγμένα διαθέσιμα εισιτήρια για την μετακίνηση του, με αποτέλεσμα να φύγει από το νησί χθες 20/4 και να επιστρέψει την Τρίτη 25/4, αφού δεν υπάρχουν ξανά καμπίνες την Κυριακή. Να σημειωθεί ότι μετά βίας βρήκε εισιτήριο ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Γκούμας, ο οποίος έμεινε πίσω για επαγγελματικούς λόγους και θα βρίσκεται τελικά στον πάγκο της ομάδας την ερχόμενη Κυριακή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το χρονικό της παράνοιας.

Ημέρα Κυριακή 9/4/23. Νίκη στον Πειραιά έναντι του τοπικού Φοίνικα και με σκορ 3-1 προκριθήκαμε στην Β Φάση των Play out. Ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία αν αναλογισθεί κανείς ότι πραγματοποιήθηκε εναντίον του ιδιαίτερα φορμαρισμένου Φοίνικα, που πέτυχε την νίκη της χρονιάς επί της Νίκης Αμαρουσίου μέσα στο κλειστό της Κοκκινιάς. Μάλιστα με ανατροπή από -17 πόντους. Αποτέλεσμα που άλλαξε τις ισορροπίες και τα σταυρώματα των Play out και γλίτωσε το Πικέρμι από το 0-2 υπέρ μας. Τυχαίο το γεγονός ότι ο κος Ζωντός την επομένη του αγώνα παραιτήθηκε αφήνοντας αιχμές με τις δηλώσεις του.

Επανερχόμαστε στα δικά μας. Ημέρα Μ. Δευτέρα 10/4/23. Το πρωί ο υπεύθυνος του μπασκετικού τμήματος μας ενημέρωσε το κεντρικό πρακτορείο της BLUE STAR για το επικείμενο ταξίδι μας. Άμεσα λάβαμε την απάντηση ότι διαθέσιμες καμπίνες δεν υπάρχουν, κι πρέπει να μπούμε σε λίστα αναμονής. Περνούσαν οι μέρες και δεν άλλαξε κάτι, οπότε στις 18/4/23, ο κος Σωτηρχέλης μίλησε με τον κο Κωνσταντακόπουλο για μεταφορά του αγώνα την Τετάρτη 26/4/23. Ο εκπρόσωπος της Νίκης δέχτηκε αρχικά. Ενημερώθηκε η ΕΟΚ, η οποία ζήτησε βεβαιώσεις για τα ισχυριζόμενα του Αιολικού, οι οποίες προσκομίσθηκαν κανονικά. Και ενώ ήμασταν με την εντύπωση ότι θα γίνει η εξυπηρέτηση, οι εκπρόσωποι της Νίκης στύλωσαν τα πόδια και αποφάσισαν να μην δεχτούν την αλλαγή.

Όσο και να προσπαθήσαμε, όσο και αν δείξαμε τα πειστήρια της αδυναμίας να ταξιδέψουμε Παρασκευή με Κυριακή, του εξοντωτικού εναλλακτικού δρομολογίου τόσο σωματικά για τους αθλητές μας όσο και οικονομικά για την ομάδα μας, τίποτα δεν στάθηκε ικανό να πείσει τους υπεύθυνους της Νίκης. Πλέον πρέπει να φύγουμε Πέμπτη 20/4/23 κατάστρωμα μιας και καμπίνες δεν υπάρχουν ούτε αεροπορικά. Ο κόουτς Γκούμας, που λόγω εργασίας δεν μπορεί να φύγει την Πέμπτη, είναι σε λίστα αναμονής για εύρεση εισιτηρίου. Πιθανόν να μην βρίσκεται στον πάγκο. Όπως δεν θα είναι οι διοικητικοί Σωτηρχέλης και Παπαρίσβας λόγω αδυναμίας εύρεσης εισιτήριου. Τα δύσκολα δεν τελειώνουν εδώ. Την Κυριακή 23/4 δεν έχει καμπίνες το καράβι για την επιστροφή μας και θα πρέπει να μείνουμε ακόμα μια μέρα Αθήνα.

Συνολικά έχουμε και λέμε:

1. 2 επιπλέον μέρες διαμονή με ότι αυτό συνεπάγεται σε διατροφή, κόστος ξενοδοχείο, απουσία από τις δουλειές και την οικογένεια κτλ κτλ.
2. Πιθανότητα ο κόουτς να μην είναι στο παιχνίδι.
3. Απώλεια προπονήσεων.

Αυτοί που όταν ήρθαν Μυτιλήνη και γκρίνιαξαν για το κόστος μετακίνησης, τώρα κάνουν μαθήματα ηθικής για την ισονομία μέσω της τήρησης του αρχικού ορισμού. Αυτοί που διάλεξαν αντίπαλο κουνάνε το χέρι στον ΑΙΟ. Μπορούσαμε να χάσουμε έναν αγώνα στα τελευταία παιχνίδια για πέσουμε με Πικέρμι, αλλά η ιστορία μας και το βάρος της φανέλας μας δεν το επέτρεψαν. Μέχρι τώρα ζήσαμε 12 γιορτές στο γήπεδο μας με παλμό και τραγούδια και θέλουμε να τις κάνουμε 13. Κάναμε 12 εκδρομές, σε 2 μέρες θα γίνει η 13 και ευελπιστούμε να γίνουν 14. Ναι 14 ταξίδια χωρίς καμία βοήθεια και υποστήκαμε τέτοιες συμπεριφορές. Ένα πράγμα οφείλουμε να σας πούμε φίλτατοι: ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

Υ. Γ. Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν για να ενημερωθεί ο μπασκετικός κόσμος για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

Φιλικά

Τμήμα καλαθοσφαίρισης Αιολικού Μυτιλήνης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey