H Xαλκίδα έγινε... Ίκαρος και πάει Α1!

14/07/2013 - 14:16 Τελευταία τροποποίηση στις 14/07/2013 - 14:33

Μπορεί η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες τις ομάδες που θα απαρτίζουν τα εθνικά πρωταθλήματα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο μάλλον οι υπεύθυνοι της ΕΟΚ θα πρέπει να εξετάσουν εκ νέου τα δεδομένα.

Κι αυτό γιατί οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις της Χαλκίδας και του Ίκαρου Καλλιθέας έπιασαν... τόπο, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το deal των δύο πλευρών και έτσι να συγχωνεύσουν τις δυνάμεις τους, με στόχο ο νέος Ίκαρος Χαλκίδας να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 με έδρα το Κλειστό της Κανήθου, στην Εύβοια.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη δημιουργεί αναταράξεις στο 2ο όμιλο του νότου στη Γ' Εθνική, εκεί όπου συμμετέχει και η Εlectronet Γέρα. Κι αυτό γιατί ο όμιλος μένει πλέον με 11 ομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει ρεπό για κάποια ομάδα κάθε αγωνιστική. Παράλληλα, είναι βέβαιο πως αν οι ομάδες μείνουν τελικά 11 στον αριθμό, ίσως η ΕΟΚ να αποφαίσει να αφήσει κάποια ημερολογιακά κενά μεταξύ των αγωνιστικών, ώστε να μην ολοκληρωθεί το σύντομο αυτό πρωτάθλημα από πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey