Έφυγε ο Εθνικός, ήρθε ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης

19/07/2013 - 14:31

Ethnikos_kerkida5Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την ειδική προκήρυξη της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 και ενσωμάτωσε τον Εθνικό Πειραιώς στη Β' Εθνική, αντί για το 2ο όμιλο του νότου, όπου αρχικά είχε τοποθετηθεί ως αντίπαλος της Γέρας.

Ο Εθνικός είχε ηττηθεί πέρυσι στο μπαράζ ανόδου από τον Ιωνικό Νίκαιας, όμως τελικά οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας αποφάσισαν να τον προβιβάσουν, καλύπτοντας έτσι κενά που δημιουργήθηκαν στην ανώτερη κατηγορία από άλλες ομάδες.

Στη θέση των Πειραιωτών, η ΕΟΚ ανέβασε τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, που θα αναπληρώσει τη θέση του Εθνικού και θα βρεθεί έτσι στο δρόμο των Γεραγωτών. Θυμίζουμε ωστόσο ότι η ΑΓΕ Χαλκίδας ετοιμάζει... βαλίτσες για την Α1, μετά τη συγχώνευσή της με τον Ίκαρο Καλλιθέας και έτσι οι ομάδες του 2ου ομίλου του νότου είναι θεωρητικά 11 στο σύνολο, αυτή τη στιγμή.

Οι αντίπαλοι της Γέρας, όπως διαμορφώνεται ο όμιλος: Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Κύμη, Χαλκίδα (;), ΒΑΟΛ Χίου, Χαλάνδρι, Πεύκη, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Ίκαρος Νέας Σμύρνης, Ερμής Περάματος και Φάρος Κερατσινίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey