Κλειστό Γυμναστήριο με «μπαλόνι» στην Παναγιούδα!

08/01/2019 - 13:06 Τελευταία τροποποίηση στις 08/01/2019 - 13:21

Συζητιέται εδώ και χρόνια, αλλά πάντα σχεδόν κάπου σκοντάφτει. Ο λόγος για μια ενδεχόμενη κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου, έστω και με μπαλόνι, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Παναγιούδας, που εδώ και αρκετό καιρό δε χρησιμοποιείται.

Η συγκεκριμένη υπόσχεση ήρθε ξανά στο προσκήνιο, στη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας του Θησέα Παναγιούδας και των Ελπίδων Παναγιούδας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ, ανήμερα των Φώτων.

Την... ασίστ έδωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, που σκοπεύει να εντάξει στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το έργο, προτρέποντας έτσι τον Δήμο Λέσβου να ολοκληρώσει άμεσα τη μελέτη, ώστε να προλάβει τις προθεσμίες. Αν και αρχικά είχαν εξασφαλιστεί €150.000, τελικώς αποφασίστηκε κατόπιν συνεννόησης να προχωρήσει η μελέτη κατασκευής μιας πιο στιβαρής εγκατάστασης, αφού το σημείο όπου θα κατασκευαστεί «χτυπιέται» από τον αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «SL» ο προϋπολογισμός του έργου θα ανέλθει κοντά στις €500.000 και από πλευράς τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου θα ακολουθήσει αγώνας δρόμου, ώστε να ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 

Παρότι οι προεκλογικές υποσχέσεις δεν βρίσκουν πάντοτε ανταπόκριση, τόσο από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου όσο και από τον Δήμο Λέσβου εκφράζεται αισιοδοξία ότι μπορούν να προχωρήσουν γρήγορα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε ακόμα και αν προκύψουν αλλαγές προσώπων κατά τις επερχόμενες εκλογές, το έργο να έχει πάρει δρόμο... χωρίς επιστροφή, αφού κάθε δημοτική και περιφερειακή αρχή έχει αυτοδιοικητική συνέχεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey