Μαθαίνουν αντιπάλους Θησέας και Παπάδος

19/06/2020 - 15:42 Τελευταία τροποποίηση στις 19/06/2020 - 15:55

Η διαδικασία της ανόδου, μετά την αιφνιδιαστική διακοπή των πρωταθλημάτων εξαιτίας της πανδημίας, ολοκληρώθηκε κι έτσι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προχωρά την προσεχή Δευτέρα στον καταρτισμό των ομίλων των εθνικών κατηγοριών της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά την Α2 Γυναικών, εκεί όπου κερδίσει τη συμμετοχή του ο πρωταθλητής Λέσβου Θησέας Παναγιούδας, οι όμιλοι θα καταρτιστούν μετά από κλήρωση για την κατανομή των σωματείων Αθήνας, Πειραιά στον 1ο-2ο Όμιλο και Θεσσαλονίκης στον 3ο-4ο Όμιλο. Σημειώνεται πως σε κάθε όμιλο θα τοποθετηθούν τόσα σωματεία, όσα απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός.

Αντίστοιχα, ως προς το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής των ανδρών, εκεί όπου δικαιούται να αγωνιστεί ο πρωταθλητής Λέσβου Παπάδος Γέρας, τα σωματεία Αθήνας και Πειραιά θα κληρωθούν στο 2ο-3ο Όμιλο και της Θεσσαλονίκης στον 4ο-6ο Όμιλο. 

Οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της ΕΟΚ, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι και θα μεταδοθούν σε live streaming στο κανάλι της Ομοσπονδίας στο YouTube, αφού εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων δεν μπορούν να διεξαχθούν παρουσία κόσμου.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τη Γενική Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, τόσο η Α2 Γυναικών όσο και η Γ' Εθνική των ανδρών, θα κάνουν τζάμπολ την 1η Οκτωβρίου 2020 και προβλέπεται να ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου 2021.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey