Black out στο Κλειστό της Νεάπολης!

25/09/2015 - 20:03 Τελευταία τροποποίηση στις 25/09/2015 - 20:22

Μπροστά σε ένα απρόσμενο γεγονός βρέθηκαν οι άνθρωποι του Παλλεσβιακού και του Αίολου Μυτιλήνης, αλλά και οι διαιτητές, που αυτή την ώρα θα έπρεπε να σφυρίζουν στο Κλειστό της Νεάπολης το δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Λέσβου "Γεώργιος Καρέκος".

Ένα πρόβλημα στον ηλεκτρολογικό πίνακα του Κλειστού Γυμναστηρίου, έφερε τα πάνω - κάτω, αφού δεν ήταν εφικτή η διεξαγωγή της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου Λέσβου εντόπισαν το βραχυκύκλωμα και έπειτα από συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, Μιχάλη Ταμβακέλλη, αποφασίστηκε η αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα, αφού υπήρχε κίνδυνος για αθλητές και φιλάθλους.

Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου όρισε εκ νέου τη διεξαγωγή του αγώνα το μεσημέρι του Σαββάτου (26/9, 15:00), αφού οι ημερομηνίες πιέζουν, ενώ έτσι κι αλλιώς την Κυριακή είναι προγραμματισμένος ο τελικός του θεσμού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά το ότι μέσα στη χρονιά έγιναν, από πλευρας δημοτικής αρχής, αρκετές εργασίες καλλωπισμού στην αθλητική εγκατάσταση, εντούτοις το Κλειστό Γυμναστήριο βρίθει προβλημάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σημερινός αγώνας θα διεξαγόταν χωρίς τη λειτουργία του ηλεκτρονικού πίνακα, που απεικονίζει σκορ, χρόνο και φάουλ, αφού ένα τεχνικό πρόβλημα σταματά τη λειτουργία μετά από ολιγόλεπτη χρήση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey