Τζάμπολ στο Κύπελλο "Γ. Καρέκος"!

13/09/2016 - 10:52 Τελευταία τροποποίηση στις 13/09/2016 - 11:00

Έστω και με μια μικρή καθυστέρηση, το Κύπελλο Λέσβου "Γ. Καρέκος" είναι έτοιμο να ξεκινήσει και φέτος, κάνοντας αρχή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων για τη σεζόν 2016-17.

Την Τετάρτη (14/9) θα διεξαχθούν οι τρεις εκ των τεσσάρων αγώνων της Α' Φάσης, αφού ο έτερος θα κριθεί στα χαρτιά με τον Αστέρα Νίκης να μην είναι έτοιμος αγωνιστικά και τον Αίολο Μυτιλήνης να προκρίνεται άνευ αγώνα.

Την τιμητική του θα έχει το Γήπεδο Μολύβου, όπου στις 19:00 ο Αχιλλέας Πέτρας θα υποδεχθεί τον ΑΟ Μυτιλήνης (Διαιτητές: Μαριγλή-Κωστακέλλη) και στις 21:00, η Ολυμπιάδα Μήθυμνας θα κοντραριστεί με τον Αρισβαίο Καλλονής (Διαιτητές: Τσεκούρας-Ζηρόπουλος). Ενδιάμεσα στο Γήπεδο Πλωμαρίου, ο τοπικός Αιγέας θα αντιμετωπίσει στις 20:00 τον Θησέα Παναγιούδας (Διαιτητές: Χ. Ροδίτης-Λαμπρέλλης).

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, τα ματς της Β' Φάσης του Κυπέλλου Λέσβου "Γ. Καρέκος" θα γίνουν -αν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις στις εργασίες συντήρησης- στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης την ερχόμενη εβδομάδα.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey