Γιαννίκος: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό!»

13/10/2017 - 22:17 Τελευταία τροποποίηση στις 13/10/2017 - 22:29

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Λέσβου "Γ. Καρέκος", που διεξάγονται το βράδυ του Σαββάτου, βρίσκεται ο Αίολος Μυτιλήνης μετά τη δύσκολη, αλλά δίκαιη όπως ήρθε στο τέλος της παράτασης, επικράτηση απέναντι στον Αρισβαίο. Μια νίκη, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του Θοδωρή Γιαννίκου να κάνει όνειρα ακόμη και για τον τελικό της διοργάνωσης.

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

Για τον κόουτς του Αίολου, το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παλλεσβιακό θεωρείται ως ένα παιχνίδι προετοιμασίας και τίποτα περισσότερο, αφού όπως τονίζει, μιλώντας στο "SL", η αναμέτρηση αυτή θεωρείται ένα χρήσιμο τεστ εν όψει των αγώνων του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε: "Θεωρώ ότι το παιχνίδι που θα δώσουμε με τον Παλλεσβιακό στα ημιτελικά του κυπέλλου είναι ένα ματς προετοιμασίας, εν όψει της νέας περιόδου, η οποία αρχίζει σε λίγες μέρες. Θα δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και θα μας δοθεί η ευκαιρία, μέσα από αυτό, να διορθώσουμε τυχόν λάθη τα οποία έχουν γίνει στο ξεκίνημα, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα στη συνέχεια. Έχουμε μιλήσει με τα παιδιά για το πώς θα αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν το κρύβω ότι θέλουμε πολύ να το κερδίσουμε και να πάμε στον τελικό. Πιστεύω όμως, ότι ούτε ο Παλλεσβιακός είναι ακόμη έτοιμος, οπότε το ματς μπορεί να γίνει ντέρμπι και να κριθεί στη λεπτομέρεια. Όποια ομάδα είναι συγκεντρωμένη και ελέγξει το ρυθμό, θα βγει νικήτρια από το παρκέ."

Μιλώντας και για τη μεγάλη πρόκριση επί του Αρισβαίου, ο Θοδωρής Γιαννίκος πρόσθεσε: "Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο το ήθελαν και οι δύο ομάδες και έδωσαν μεγάλη μάχη για να το κερδίσουν. Αν και ξεκινήσαμε καλά, έχοντας το προβάδισμα, ο αντίπαλος ψαλίδισε τη διαφορά, απειλώντας μας μέχρι το τέλος. Στην παράταση τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν να δώσουν, ώστε να μη χάσουν ένα ματς, το οποίο από το ξεκίνημα φαίνονταν δικό τους."

Τέλος, αναφορικά με τους φετινούς στόχους του Αίολου, ο κόουτς Γιαννίκος κατέληξε: "Στόχος μας είναι η τετράδα και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε. Κάναμε κάποιες προσθήκες, οι οποίες θα μας βοηθήσουν, αλλά θα πρέπει όταν με το καλό αρχίσει το πρωτάθλημα, να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Στο τέλος, όλοι μαζί, θα κάνουμε το ταμείο."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey