Αιολικός και Αίολος για το τρόπαιο

13/12/2022 - 17:55 Τελευταία τροποποίηση στις 13/12/2022 - 18:21

Μετά από δύο αναβολές Αίολος και Αιολικός θα τεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του κυπέλλου Λέσβου "Γεώργιος Καρέκος", αύριο Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 8 παρά τέταρτο το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Ο Αιολικός με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και σαφώς πιο ποιοτική ομάδα που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία, έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου. Η ομάδα του Γιώργου Γκούμα έφτασε στον τελικό προσπερνώντας τα εμπόδια του Παλλεσβιακού και της Αθλητικής Λέσχης.

Από την άλλη πλευρά, για τον Αίολο η συμμετοχή του στον τελικό του κυπέλλου απέναντι στον Αιολικό σίγουρα θα είναι μια δυνατή εμπειρία. Οι παίκτες του Θοδωρή Γιαννίκου τσέκαραν το εισιτήριο για τον τελικό λυγίζοντας στον ημιτελικό τον ΑΟΜ, ενώ στην πρώτη φάση είχαν πάρει την πρόκριση κόντρα στον Ερμή Παμφίλων και θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και στο αυριανό παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά σε τελικό κυπέλλου το 2018 με τον Αίολο να κατακτά τον τίτλο που ήταν και ο πρώτος στην ιστορία του, ενώ την επόμενη χρονιά ο Αιολικός στέφθηκε κυπελλούχος επίσης για πρώτη φορά απέναντι στον Παπάδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey