Καμπ για παιδιά 5-12 ετών από Αιολικό

03/04/2018 - 12:12

Μπασκετικό προπονητικό καμπ, για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, διοργανώνει ο Αιολικός και ο προπονητής Γιώργος Γκούμας. Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία του συλλόγου της Μυτιλήνης, που θα πραγματοποιηθεί 10-13 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Το καμπ απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν το άθλημα ή θέλουν να το γνωρίσουν στη σωστή μορφή του. Προπονητές και υπεύθυνοι της νέας Ακαδημίας, στηριζόμενοι στο «νους υγιής εν σώματι υγιεί» δημιουργούν βάσεις, γνωρίζοντας ότι ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σχολικής ζωής, αλλά και ότι το μπάσκετ είναι μια εξωτερική δραστηριότητα πολυαισθητηριακών διαστάσεων!

Σκοπός τους η καλλιέργεια δεξιοτήτων, η βελτίωση τεχνικών στοιχείων του αθλήματος, η γενική φυσική κατάσταση, η ψυχαγωγία και η διαπαιδαγώγηση, το ομαδικό πνεύμα και η συνεργασία, η κοινωνικοποίηση αλλά και η επίτευξη στόχων.

Να σημειωθεί ότι το προπονητικό καμπ είναι εντελώς δωρεάν και οι ώρες που θα διεξαχθεί θα είναι από 13:00 – 15:00. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο προπονητή, Γιώργο Γκούμα στο τηλέφωνο 6948545641.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey