Τίμησαν τη μνήμη της Σοφίας Δημολιάνη

12/04/2018 - 17:35

Θησέας και Ελπίδες Παναγιούδας πραγματοποίησαν για τέταρτη διαδοχική χρονιά τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη της Σοφίας Δημολιάνη, η οποία έφυγε από τη ζωή αρκετά νέα. Ήταν γραμματέας των Ελπίδων, με έντονη προσωπικότητα και πρωτοπόρος στην προσπάθεια δημιουργίας Κλειστού Γυμναστηρίου στο ήδη υπάρχον γήπεδο μπάσκετ της Παναγιούδας, όνειρο που καλούνται να υλοποιήσουν οι συνεχιστές της μπασκετικής ιστορίας του χωριού, οι ομάδες του οποίου έχουν μεγάλη ιστορία, δεκάδες τίτλους και πολύ όρεξη για συνέχιση αυτού του όμορφου «ταξιδιού».

Το τουρνουά αποτέλεσε συνδιοργάνωση με το ΝΠΔΔ Παιδείας Πολιτισμού και αθλητισμού Δήμου Λέσβου, τη Δευτέρα (9/4) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, το οποίο γέμισε από κόσμο. Αγωνίστηκαν περισσότεροι από 100 αθλητές και αθλήτριες, από τις Ακαδημίες του Θησέα, των Ελπίδων, της Ολυμπιάδας Μήθυμνας και του Αρισβαίου Καλλονής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπερειφεάρχης Λέσβου κ. Στρατής Κύτελης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Διαιτητών Ελλάδος (Ο.Δ.Κ.Ε.) κ. Κωνσταντίνος Μπούσιας και ο πρόεδρος της Τ.Ε. ΕΟΚ Λέσβου κ. Δημήτρης Κουκουνιάς.

Βραβεύτηκαν από τον Θησέα Παναγιούδας η Ευαγγελία Αφεντούλη, που υπήρξε μέλος του Δ.Σ. και από τα πιο δραστήρια μέλη αυτού (τα παιδιά της Γιάννης, Κωνσταντίνα και Αθανασία έπαιζαν και πρόσφεραν στο σύλλογο), καθώς και ο Ευάγγελος Καραλούδας, που για μεγάλο διάστημα υπήρξε η κολόνα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Θησέα από τη θέση του Γενικού Αρχηγού (πατέρας δυο από τις πιο σημαντικές παίκτριες της ομάδος μπάσκετ Γυναικών, της Παρασκευής και της Άρτεμης).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey