Μεγάλη επιτυχία το «3on3» του Αιολικού «Δημήτρης Κουκέλλης»

06/06/2018 - 14:07 Τελευταία τροποποίηση στις 06/06/2018 - 14:35

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (3/6) το ετήσιο τουρνουά «3on3 Δημήτρης Κουκέλλης», που διοργάνωσε ο Αιολικός στο γήπεδο των ΕΠΑΛ-ΙΕΚ με την συνεργασία του ΝΠΔΔ Αθλητισμού, Τουρισμού και Πολιτισμού του Δήμου Λέσβου, τιμώντας τον αείμνηστο προπονητή.

Περισσότερα από 100 παιδιά έλαβαν μέρος, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Συνολικά 29 ομάδες αγωνίστηκαν στο τουρνουά, με πάθος, χαρά και δυνατές μονομαχίες καθώς και αγώνες δεξιοτήτων σε ένα τετράωρο γλέντι.

Το τμήμα μπάσκετ του Αιολικού σε ανακοίνωσή του έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές, ευχαριστώντας για την παρουσία τους γονείς και παιδιά για το γεγονός και μόνο ότι χάρισαν στο μπάσκετ το πρώτο κυριακάτικο απόγευμα του καλοκαιριού. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το προπονητικό camp ταχύρυθμης εκμάθησης μπάσκετ, με σχετικές ανακοινώσεις προσεχώς.

Κλείνοντας ευχαρίστησαν όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή του τουρνουά, το ΝΠΔΔ Αθλητισμού, Τουρισμού και Πολιτισμού του Δήμου Λέσβου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Τμήμα Λέσβου) που είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες διοργανώσεις, τον ΣΕΔΚΑΛ και τους δυο διαιτητές που συμμετείχαν, την εταιρεία Γρηγόριου –Ασημάκης Α.Ε & Εμπόριο Φρούτων, Αλέξανδρος Π. Χατζημανωλάκης, καθώς και την ΗΧΩ.

Για περισσότερες φωτογραφίες, υπάρχει πλούσιο υλικό στην ιστοσελίδα του Αιολικού www.aiolikos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey