Απόλυτα επιτυχημένο το 4ο PRAMNOS BASKETBALL CAMP "BOGRINHO"

26/07/2019 - 16:23 Τελευταία τροποποίηση στις 01/08/2019 - 10:15

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο PRAMNOS BASKETBALL CAMP "BOGRINHO" στο όμορφο νησί της Ικαρίας.

Στο Camp, που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο Στέργιος Μυτιληνού και οι συνεργάτες του, έλαβαν μέρος 124 παιδιά - που αποτελεί αριθμό ρεκόρ. Συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 17 ετών, από τα νησιά της Ικαρίας, της Σάμου, της Χίου και της Μυτιλήνης.

Εκτός από τον Γιώργο Μπόγρη που παρευρέθηκε όλες τις ημέρες του Camp, τα παιδιά είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά τον διεθνή Βαγγέλη Μάντζαρη, τον Γιάννη  Γκαγκαλούδη και κορυφαίους αθλητές άλλων σπορ όπως ο Χριστόφορος Μερούσης (μαραθώνιος) και ο Γιώργος Κατσαούνης (water polo).

Τα παιδιά διδάχτηκαν τα μυστικά του μπάσκετ από υψηλού επιπέδου προπονητές καλαθοσφαίρισης που ήρθαν από όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και την Αθήνα καθώς και τον καταξιωμένο γυμναστή του Ολυμπιακού Ανδρέα Γκατζούλη.

Επικεφαλής της προπονητικής ομάδας ήταν ο βοηθός της Μακάμπι Τελ Αβίβ Βασίλης Γεραγωτέλλης. Την τελευταία μέρα ο Γιώργος Μπόγρης έπαιξε με τους νικητές των συναγωνιστικών παιχνιδιών και κατά την τελετή λήξης ανανέωσε το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.

Το παρών όμως έδωσε και ο Μυτιληνιός προπονητής  Στρατής Αλμπάνης ο οποίος συνδέεται με μακροχρόνια φιλία με τον Στέργιο Μυτιληνού και σε επικοινωνία με το "SL" δήλωσε: «Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα camp στην Ελλάδα με μεγάλο αριθμό αθλητών. Πραγματικά η διοργάνωση ήταν άψογη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους γιατί κατάφεραν να διοργανώσουν ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός σε ένα τόσο μικρό νησί όπως η Ικαρία. Οι κάτοικοι αγκάλιασαν το camp και πρόσφεραν την βοήθεια τους ανιδιοτελώς. Είναι η δεύτερη φορά που πήρα μέρος, είχα συμμετέχει ξανά πριν 3 χρόνια. ‘Ήταν ξεχωριστή εμπειρία.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey