3x3 τουρνουά μπάσκετ | Road to OXY

29/07/2019 - 14:47

Το μεγαλύτερο τουρνουά μπάσκετ που έχει γίνει ποτέ στη Λέσβο, έρχεται και φέτος να ανεβάσει την αδρεναλίνη, το ενδιαφέρον αλλά και την διάθεση μας! Μας ένωσε, το αγαπήσαμε, μας τόνισε την έννοια του αθλητισμού, μας έκανε μια μεγάλη παρέα. Απ'το Πλωμάρι στην Μυτιλήνη, απ'την Καλλονή στον Μόλυβο.

Το πιο πρωτοποριακό τουρνουά μπάσκετ, ξεκίνησε πέρυσι το τουρ στα πανέμορφα χωριά μας, με τους μεγάλους τελικούς στο OXY Club. Φέτος, το Postarw.gr για να εξυπηρετήσει τους αγωνιζόμενους, πάει και πάλι στα πανέμορφα χωριά μας. Πλωμάρι, Καλλονή, Μυτιλήνη και Μόλυβος, έτοιμοι να μπουν στο παιχνίδι με τα προκριματικά που έχει ανακοινώσει το Postarw.gr.

Στη συνέχεια, οι καλύτερες 8 ομάδες ανά κατηγορία, θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό του OXY που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον με τα όσα ετοιμάζονται εκεί, στον πιο φαντασμαγορικό τελικό που έγινε ποτέ στη Λέσβο!

Φέτος, μεγάλο πάρτυ και φιέστα βραβεύσεων, θα ενώσει και πάλι όλο το νησί! Φυσικά, ο πρωταθλητής κάθε χωριού, θα βραβευτεί ξεχωριστά, ανεξαρτήτως της πορείας του στον μεγάλο υπερ-τελικό του ΟXY! Πρώτος προκριματικός, Πλωμάρι, Τετάρτη 31 Ιουλίου 18:00, γήπεδο Πλωμαρίου Για δηλώσεις συμμετοχής, μπείτε στην σελίδα του postarw.gr στο facebook.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey