Στρ. Καλλιοντζής | Άνοιξε τα «φτερά» του για τον ΠΑΟΚ!

23/08/2019 - 20:55 Τελευταία τροποποίηση στις 23/08/2019 - 21:31

Το μεγάλο βήμα στην μπασκετική του -ως σήμερα- πορεία έκανε ο Στράτος Καλλιοντζής, ο 14χρονος (γενν. 2005) αθλητής του Παλλεσβιακού, παίρνοντας μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Τον παίκτη παρακολούθησαν οι Θεσσαλονικείς στα κλιμάκια της προ-Εθνικής παίδων, τα δύο τελευταία χρόνια που συμμετείχε, συγκεντρώνοντας πολλές πληροφορίες από τους ομοσπονδιακούς προπονητές του. Ακολούθως ήρθαν σε επαφή με την ομάδα της Λέσβου, φτάνοντας σε συμφωνία για την απόκτηση του.

Στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» κατά την αναχώρησή του από τη Μυτιλήνη | © SportLesvos.gr

Ο Καλλιοντζής βλέπει τον κόσμο από τα 199 εκατοστά και εντυπωσιάζει με τα σωματικά του προσόντα. Ήδη, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη όπου θα μείνει στον αθλητικό ξενώνα του «δικεφάλου του βορρά», ξεκινώντας άμεσα προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ το επόμενο διάστημα θα ταξιδέψει σε Πρέβεζα και Καστοριά για δύο τουρνουά. Το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει να παρακολουθεί μαθήματα και στο Ελληνικό Κολλέγιο.

Μαζί με τον πρόεδρο του «Παλλεσβιακού», Παναγιώτη Καρέκο  | © SportLesvos.gr

Ο Πρόεδρος του Παλλεσβιακού, Παναγιώτης Καρέκος, έμεινε ενθουσιασμένος από την προσέγγιση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Μάλιστα συζητήθηκε η στενή συνεργασία των δύο ομάδων σε επίπεδο ακαδημιών και σύντομα αναμένεται επίσκεψη κλιμακίου των Θεσσαλονικιών στο νησί μας, ενώ πιθανότατα θα διεξαχθεί και φιλικό παιχνίδι παίδων στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Σε αγώνα απέναντι στον Αίολο Μυτιλήνης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης  | © SportLesvos.gr

.

Από τη «γραμμή της φιλανθρωπίας» στο ανοικτό γήπεδο του 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης | © SportLesvos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey