Ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλονής!

11/02/2020 - 14:36 Τελευταία τροποποίηση στις 11/02/2020 - 18:07

Με δήλωση του ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος έκανε γνωστό, ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι μελέτες για το Κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή της Καλλονής καθώς και ότι έλαβαν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις.

Η τελευταία έγκριση είναι από την Γ. Γ. Α και τώρα ο Δήμος προχωράει στην κατάθεση της πρόταση για τον προϋπολογισμό του έργου όπου ξεπερνάει τα 4.000.000€. 

Μάλιστα ο Ταξιάρχης Βέρρος εξ' αιτίας των αντιδράσεων του Δήμου για το μεταναστευτικό θέμα ιδιαίτερα και μετά τις τελευταίες εξελίξεις (σ.σ περιοχή Καράβα), αναφέρει ότι ίσως κόψουν την χρηματοδότηση, όμως είναι έτοιμοι και τα χρήματα θα τα βρούνε από αλλού.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου:"Μπορεί το μεταναστευτικό να μας απασχολεί συνέχεια - το παράπονο μου είναι ότι έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε και δεν μας αφήνουν ήσυχους - μπορεί μέχρι πριν δύο μήνες να μην είχαμε καρέκλα να καθίσουμε, μπορεί να μην έχουμε ακόμα ίντερνετ και τηλέφωνα (!), αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τελειώσαμε όλες τις μελέτες, πήραμε όλες τις εγκρίσεις - η τελευταία είναι αυτή εδώ από την Γ. Γ. Α-και καταθέτουμε την πρόταση για το Κλειστό Γυμναστήριο. Λίγο πάνω από 4.000.000 ο προϋπολογισμός του. Θα μου πείτε κακά παιδιά είστε, θα σας τα κόψουν. Δεν πειράζει, εμείς είμαστε έτοιμοι και τα χρήματα θα τα βρούμε."

verros-meletes-kleisto-kallonis.jpg (770×1027)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey