Στο ίδιο παρκέ πατέρας και κόρη!

12/02/2020 - 10:21 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2020 - 10:30

Ο αθλητισμός είναι ένα ατελείωτο ταξίδι, που μας προσφέρει όμορφες στιγμές, και κάποιες από αυτές είναι και μοναδικές, που μένουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας. Μια μεγάλη τέτοια στιγμή, είχαμε το μεσημέρι της Κυριακής (09.02) το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, στην Νεάπολη Μυτιλήνης.

Για πρώτη φορά λοιπόν, πατέρας και κόρη, σφύριξαν μαζί σε επίσημο αγώνα μπάσκετ, και έγραψαν ιστορία, μιας και πρώτη φορά στα χρονικά συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο Νεκτάριος Ζηρόπουλος, ένας από τους πιο παλιούς και γνωστούς διαιτητές μπάσκετ στο νησί μας, έβαλε στον ίδιο δρόμο την κόρη του Ελπινίκη, και μετά την αποφοίτηση της από την σχολή διαιτητών, σφύριξε το πρώτο της παιχνίδι στην κατηγορία κορασίδων μαζί με τον πατέρα της!

Τι πιο όμορφο συναίσθημα τόσο για πατέρα και κόρη που έγραψαν ιστορία, όσο και για τις ομάδες που έπαιξαν τον αγώνα. To πρώτο τους φύλλο αγώνος που θα μείνει ιστορικό στοιχείο τόσο για τον ΣΕΔΚΑΛ όσο και τους ίδιους.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΜΗΘΥΜΝΑΣ (47-21)

Διαιτητές: Ζηρόπουλος - Ζηροπούλου

Ημίχρονο: 22-13

Δεκάλεπτα: 13-9, 9-4, 20-2, 5-6

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Καραμβάλης): Πάνου 7, Τζηλιάλη 18, Τζώρτζη Α. 9(1), Οικονόμου Ε. 11(1), Παπανικολάου 2, Γυμνοπούλου, Τζώρτζη Α. Βερβέρη, Τελωνιάτη, Οικονόμου Χ.  

ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΜΗΘΥΜΝΑΣ (Καραγιάννης): Πέτρου Ε. 6, Ευαγγέλου 6, Κωστάκη 1, Σταυρινού 6, Τεκέ 2, Παπάζογλου, Λόγγιου, Κατσαρού

kalloninews.gr/Θεόφιλος Μυζίκας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey