Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές και έργα στο Κλειστό Νεάπολης

02/06/2020 - 09:52 Τελευταία τροποποίηση στις 02/06/2020 - 11:02
Θερμά συγχαρητήρια στις δύο πρωταθλήτριες ομάδες καλαθοσφαίρισης της Λέσβου, που κέρδισαν την άνοδό τους στις εθνικές κατηγορίες, τον Θησέα Παναγιούδας, που θα αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία των γυναικών και τον Παπάδο Γέρας, που θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στη Γ' Εθνική των ανδρών, έδωσε η πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού-Αθλητισμού- Τουρισμού Νήσου Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα. Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση της η πρόεδρος του Συνδέσμου, «ευχή όλων, οι δύο ομάδες μας να συνεχίσουν δυναμικά και να εκπροσωπήσουν επάξια το νησί μας. Ευχή μας, επίσης, να ανέβουν σε εθνική κατηγορία και οι πρωταθλητές μας στο βόλεϊ».
Στην προσπάθεια στήριξης των αθλημάτων σάλας ο Σύνδεσμος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Νήσου Λέσβου, φρόντισε εγκαίρως  ν΄ αναβαθμίσει την λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεαπόλεως  Μυτιλήνης. Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση του φωτισμού εντός της σάλας, τοποθετώντας νέο σύστημα, αντίστοιχο με εκείνα που χρησιμοποιούνται στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας, καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις για τη διεξαγωγή αγώνων των εθνικών πρωταθλημάτων. Παράλληλα, εξοπλίστηκε το ιατρείο του Κλειστού Γυμναστηρίου με την προμήθεια ειδικού κρεβατιού - εξεταστηρίου και υγειονομικού υλικού.

Σύμφωνα τη νέα ΚΥΑ και ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα τις επόμενες ημέρες, θα είμαστε έτοιμοι να επαναλειτουργήσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey