Αναστολή των πρωταθλημάτων μπάσκετ!

02/11/2020 - 20:37 Τελευταία τροποποίηση στις 02/11/2020 - 20:58

Αναστέλλονται τα πρωταθλήματα μπάσκετ στη Λέσβο από σήμερα έως και τις 30 Νομεβρίου όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η ΤΕ Λέσβου.

Μετά την είδηση για την Μυτιληνιά φοιτήτρια η οποία αγωνίζεται σε ομάδα της πόλης ότι διαγνώσθηκε θετική στο κορονοϊό μετά από τετσ που υποβλήθηκε το περασμένο Σάββατο αλλά και τα έκτακτα μέτρα πρόληψης για το COVID-19, από τη κυβέρνηση, το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη και τον ΕΟΔΥ, αποφασίστηκε να μπει λουκέτο στα πρωταθλήματα της Λέσβου, με την επανέναρξη να κρίνεται τέλος του μηνός. 

Μάλιστα, ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Αθλητισμού & Τουρισμού Νήσου Λέσβου, προέβη άμεσα σε απολύμανση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νεάπολης το οποίο θα είναι διαθέσιμο από αύριο μόνο για προπονήσεις και όχι για επίσημους αγώνες. Η ανακοίνωση της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου:

Σας κάνουμε γνωστό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕ Λέσβου λαμβάνοντας υπόψη τα έκτακτα μέτρα πρόληψης για το COVID-19, από τη κυβέρνηση, το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη και τον ΕΟΔΥ σε συνδυασμό με την αυξητική τάση θετικών κρουσμάτων στην τοπική κοινωνία, σε Λύκειο αλλά και την οικογένεια του μπάσκετ αποφασίσθηκε η αναστολή των πρωταθλημάτων από σήμερα 2 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020. Ήδη το Διαδημοτικό Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού προέβη σήμερα σε απολύμανση του κλειστού γυμναστηρίου Νεάπολης και θα παραδοθεί άμεσα για προπονητική χρήση σύμφωνα με το πρωτόκολλο προστασίας από το COVID-19 της Γ.Γ.Α Όσον αφορά την επανέναρξη των αγώνων και τα προγράμματα όλων των πρωταθλημάτων θα ακολουθήσει έγκαιρα ενημέρωση από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey