Εννέα γήπεδα μπάσκετ στη Δυτική Λέσβο

02/07/2021 - 16:51

Εννέα γήπεδα μπάσκετ για ισάριθμα χωριά της Δυτικής Λέσβου είναι έτοιμος να κατασκευάσει ο Δήμος, με την εξασφάλιση πόρων από το τροποποιημένο ΠΔΕ της Περιφέρειας.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 150.000 ευρώ από το ΠΔΕ της Περιφέρειας για εργασίες επισκευής και συντήρησης αθλητικών χώρων και με ιδίους πόρους (περίπου 350.000 ευρώ) θα καλύψει το απαιτούμενο κόστος για τη δημιουργία εννέα υπαίθριων γηπέδων καλαθοσφαίρισης.

Τα γήπεδα που πρόκειται να κατασκευαστούν ή να ανακατασκευαστούν κατά περίπτωση προορίζονται για την Άγρα, την Πέτρα, την Καλλονή, το Μανταμάδο, την Αγία Παρασκευή, την Άντισσα, την Ερεσσό, τη Στύψη και τον Πολιχνίτο.

«Προωθούμε με απόλυτη επιτυχία το εγχείρημά μας για τη δημιουργία έστω και μίας παιδικής χαράς σε κάθε μας χωριό και πλέον θέτουμε σε εφαρμογή, αντλώντας κάθε χρηματοδοτική ευκαιρία, το σχέδιο να φτιάξουμε και σύγχρονα, υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ στις κοινότητές μας. Τα τελευταία χρόνια ομολογουμένως έγιναν σημαντικά βήματα στη Λέσβο για την αναβάθμιση των υποδομών στο ποδόσφαιρο. Είναι χρέος μας να ικανοποιήσουμε πλέον και τα αθλήματα σάλας, αλλά και του στίβου και αυτό θα κάνουμε. Ξεκινάμε λοιπόν με αυτά τα εννέα γήπεδα και έπονται και άλλα χαρμόσυνα νέα….», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey