Κοπή πίτας από τον ΣΕΔΚΑΛ

21/02/2022 - 17:15 Τελευταία τροποποίηση στις 21/02/2022 - 17:27

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου έκοψε τη πίτα του την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 στη MARINA YACHT CLUB, με περιορισμένο αριθμό ατόμων τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τη βραδιά τίμησαν με τη παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της ΟΔΚΕ κ. Σαλαβός Σπυρίδων, ο ταμίας της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου κ. Κακαγιάννης Στυλιανός, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου κα. Καπελή Ελένη αλλά και οι κριτές Καλαθοσφαίρισης Λέσβου.

sedkal-limnos-kopi-pitas-2022.jpg (750×422)

Αντίστοιχα, ο σύνδεσμος έκοψε τη πίτα για τους διαμένοντες διαιτητές της Λήμνου το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Σαμαράς με τη παρουσία της Προέδρου κα. Μαριγλής Ελένης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η oμάδα του Ηφαίστου Λήμνου με τον προπονητή κ. Παπαμακάριο Μανώλη και τον Βοηθό προπονητή κ. Κολώκα Μάρκο όπου παρέδωσαν και τα Πτυχία της Σχολής Διαιτησίας 2021 στους διαιτητές.  Επίσης, παρευρέθηκαν οι Αχιλαδέλλης Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Στράτος, Μαγνήσαλης Βασίλης, Μοσχάκης Χαράλαμπος και Χριστοφιδέλλης Αθανάσιο. Τέλος, την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους και οι Κριτές του Συνδέσμου Λέσβου που διαμένουν στη Λήμνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey