Στον ΠΑΟΚ ο Τσαπώνης

16/05/2022 - 22:31 Τελευταία τροποποίηση στις 16/05/2022 - 22:46

Επιβράβευση κόπων για τον νεαρό 15χρονο παίκτη της Ολυμπιάδας Μήθυμνας Ευστράτιο Τσαπώνη ο οποίος θα αγωνίζεται πλέον στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης του Μολύβου είχε δοκιμαστεί πριν από μερικούς μήνες στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε δεκάδες άλλα παιδιά από πολλά μέρη της Ελλάδας και κατάφερε να κληθεί σε μια από τις καλύτερες ακαδημίες της χώρας. Ο προπονητής του Στρατής Καραγιάννης δηλώνει περήφανος και συγκινημένος, όπως το ίδιο συγκινημένοι είναι και όλοι στην ομάδα, η οποία έχει πρώτα τη λέξη "οικογένεια" σαν οδηγό της όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Στρατής Τσαπώνης, δούλεψε πολύ σκληρά γι' αυτό, μιας και πήγαινε συνεχώς στο ανοιχτό γήπεδο του Μολύβου, στα κρύα, στον δυνατό αέρα, στις αντίξοες συνθήκες και δούλευε. Την τελευταία του χρονιά στον Μόλυβο, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις πετυχαίνοντας συνολικά σε 12 αγώνες 408 πόντους δηλαδή μέσο όρο ανά αγώνα 34 και έφτασε με την ομάδα του μέχρι το final 4 παίδων.

Πλέον, τώρα αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο για τον 15χρονο Στρατή σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας που αγωνίζονται ήδη οι Μυτιληνιοί Στρατής Καλλιοντζής και Γρηγορίου Δημήτρης.

Πηγή: kalloninews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey