Παραίτηση Γιαννακέλλη από την ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου

06/02/2023 - 10:49 Τελευταία τροποποίηση στις 06/02/2023 - 13:55

Μετά από 33 χρόνια θητείας ως αντιπρόεδρος και μέλος της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, ο Λευτέρης Γιαννακέλλης με επιστολή του έκανε γνωστή την παραίτηση του, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τη νέα διοίκηση της τοπικής επιτροπής.

Χαρακτηριστικά αναφέρει δεν επιθυμεί να αποτελεί «διακοσμητικό» στοιχείο, ώστε να διαιωνίζεται η παρούσα κατάσταση και γι' αυτό τον λόγο υπέβαλε την παραίτηση του. Αναλυτικά:

"Κύριε πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την παραίτηση μου από την ΤΕ ΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Λιόλιο, που με διόρισε στην Επιτροπή από το 2022, καθώς και όλους τους παράγοντες των σωματείων της ΤΕ ΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ, για την συνεργασία μας από το 1990 έως το 2022, που υπηρέτησα, σαν Αντιπρόεδρος την Τοπική Επιτροπή, αλλά και από το 2022 μέχρι σήμερα, από την θέση του μέλους της ΤΕ.

Επειδή πρεσβεύω ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης, από το παρών της ΤΕ ΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ, και δεν επιθυμώ να αποτελώ «διακοσμητικό» στοιχείο, ώστε να διαιωνίζεται η παρούσα κατάσταση, παρακαλώ να κάνετε δεκτή την παραίτηση μου.

ΓΙΑΝΝΑΚΕΛΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey